Temizlik işçisinin yaptığı duyarlı davranıştan etkilenen hayırsever vatandaşlar Abdurrahman Yılmaz’ın vermiş olduğu desteğe katkıda bulunmak için Yılmaz’a telefonla ulaştılar.
Gelen olumlu telefonların kendisini mutlu ettiğini ve 11 kişinin yardım yapmak için kendisini aradığını söyleyen Abdurrahman Yılmaz; “Zonguldakın içinden ve dışından 11 kişi arayarak burs vermek istediğini söyledi. Bu telefonlar beni çok duygulandırdı. İki öğrenciye verdiğimiz burs sayısını gelen telefonlar ile 4 veya 5’e çıkartmak istiyoruz. Kendi yapmış olduğum iyilikten ve gelen telefonlardan gurur duyuyorum. Bu gençler bizim geleceğimizdir. Ağaç yaşken eğilir. Gelin birlik olalım biz bu ağaçları kurutmayalım. Bazı hayırseverler bana yardım yapmak istiyorlar. Ben bana hayır yapılmasını istemiyorum. Çevrelerindeki okulların öğretmen ve müdürleri ile görüşüp yardıma muhtaç öğrencileri tespit ederek yardımlarını yapsınlar. Yardımda bulunmak isteyenler benim aracılığımla yardım yapmak zorunda değiller. Çevrelerindeki yardıma muhtaç öğrencilere kendileri yardım yapabilirler. Havalar soğudu ve önümüz kış, bir çok öğrencinin ayağında bot
Havalar soğudu ve önümüz kış, bir çok öğrenci üşüyor. Gelin bu öğrenciler ısıtalım” dedi.
Gelen yardım telefonlarına Kendince önlem almaya çalışan Abdurrahman Yılmaz, dolandırıcılık olaylarına karşı İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile istişare ederek yardımların yapılmasını sağlayacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim