Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve iş dünyası katıldı.

 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 2002 yılında Ak Parti iktidarı ile başlattığımız sosyal devlet anlayışını halka hizmet, Hakk'a hizmet düsturu ile hareket ederek milletimize hizmet anlayışımızı sürdürdüğünü belirterek; "Sosyal politikalar anlamında da günlük projemizi devam ettirdiğimiz kutlu yürüyüşümüzü, daha güçlü sosyal politikalar üreterek ilimizin gelişimi ve kalkınmasında daha fazla katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Çalıştay şeklinde gerçekleştireceklerimizi yedinci durağımız olan sosyal politikalarda günün adımlarının, Zonguldak toplantımızda kentimizin siz değerli kanaat önderleri, STK temsilcileri, akademisyenleri ve çeşitli heyetlerimizin görüşlerini alıp, sorun, talep ve önerilerinizi dinleyip, bilimsel analiz ve raporlarını yaparak kendimize daha fazla katkı sağlamanın yolunu arayacağız" dedi.

AK Parti Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Öznur Çalık, Zonguldak'ı Zonguldak'ta dinleyip tedavi için adım atmak istediğini belirterek;

"2002'den itibaren milletimizin gönlüne geldik. Politikalar ülkemiz için önemlidir. Sosyal devlet inşa etmek için 2002 yılından beri çok büyük çaba sarf ettik. Bugün yorumlara ve tespitlere çok önem vereceğiz. Buradaki tespitleri, yorumları ilk Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz. Zonguldak'ı Zonguldak'ta dinleyip tedavi için adımlar atmak istiyoruz. Sosyal Politikalarda gönül adımlarımızı bugün Zonguldak'ı dinlemek için atmış bulunmaktayız. Bugün yüreğimiz buruk Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessesesi'nde meydana gelen göçükte 2 madencimiz hayatını kaybetti. Bir madencimiz de yaralı olarak kurtarıldı. Rabbimden emekçi kardeşlerimize rahmet, yaralı kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bugün bizler, bu gönlü dinlemeye, birbirimize şifa olmaya geldik. Daha güçlü Türkiye'nin daha güçlü Zonguldak'tan geçtiğini bilerek geldik.

Zonguldak, yıllardır bağrında taşıdığı karaelmas ile memleketimizin ocağına aş, yuvasına ateş olmakla kalmamış, başka yuvaların ocakları sönmesin diye kendi canından vazgeçen birçok vatan evladı da yetiştirmiştir. Zonguldak emekçinin, işçinin, alın terinin memleketidir. Karaelmas diyarı, yiğitlerin harman olduğu şehirdir, Zonguldak.

"GÜÇLÜ EKONOMİ, GÜÇLÜ SOSYAL POLİTİKALAR"

Gönül adımları dedik ama sanmayın ki bu adımlarımızı ilk defa atıyoruz.

Biz adımlarımızı 2002 yılında başlattık. O gün bugündür de gönülden gönüle milletimizle bir bağ kurduk. İnşallah bu bağımızı her geçen gün güçlendirerek ülkemizi umut dolu yarınlara taşıyoruz.  

Geliştirdiğimiz tüm bu sosyal politikalarla ölçütü Hak'tan almakta ve milletimize layık olduğu hizmeti ulaştırmak için 15 yıldır çalışmaktayız.

SOSYAL POLİTİKALARDA SESSİZ DEVRİM

AK Parti olarak ülkemizde sadece kağıt üzerinde kalmış sosyal devlet anlayışını hayata geçirdik. Bugün burada da yine Allah'ın izniyle dertlere derman aramaya, gönüller yapmaya geldik.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla yola çıktığımız "Sosyal Politikalarda Gönül Adımları" projemizle gönülden gönüle kurduğumuz bağları daha da güçlendireceğiz. 16 yıldır uyguladığımız sosyal politikalarımızı hep birlikte gözden geçireceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını birinci ağızdan doğrudan kendilerinden dinleyerek çözümler üreteceğiz" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilisim