Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, Osman Sav'ın "Toptan ve Tunç'a çağrımdır" başlıklı köşesine yazdığı yorumda Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Zonguldak eski Milletvekili Köksal Toptan'ı gelişmeleri balkondan izlemekle suçlayıp şok yaşadıklarını dile getirdi.

Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, "Toplumsal konularda, hele herkesimi ilgilendiren bu gibi hassas bir mevzuda balkondan seyir eder gibi hareketsiz kalmasına hayretler içindeyiz" derken ilgisizliğini eleştirip  "Olumlu adımlar beklerken şok üstüne şok yaşamaktayız" dedi.

Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, şunları yazdı:

"2009 yılında ilk Yurtdışı seferleri başlamasına Sn.Toptan gayret gösterip Ankara'nın Maddi desteğine lobi gücüyle katkısı olmuştur.

Bu aradan geçen yıllarda ne oldu da kimlerin olumsuz kişisel etkileriyle Sn.Toptan Zonguldak Havalimanı konusunda soğuk tutum sergiliyor ?

Toplumsal konularda, hele herkesimi ilgilendiren bu gibi hassas bir mevzuda balkondan seyir eder gibi hareketsiz kalmasına hayretler içindeyiz. Üstüne bizler Yurtdışında yüz binlerce Avrupalı Türkler olarak kendisinden Ankara‘da lobi gücü olan birisi olarak olumlu adımlar beklerken şok üstüne Şok yaşamaktayız.

Eğer ki Yeni Havalimanı konusunda gerçekten de böyle bir şey varsa niye Başbakan başta olmak üzere Ulaştırma Bakanı vs…bu cihazın alınmasına ve Pist ve Arazi konusunda Platform adına çalışmalarımıza destek vermektedirler."

Editör: TE Bilisim