İYİ Parti Merkez ilçe başkanı Serhat Yıldırım, her insanın kanser hastası adayı olabileceği inancıyla toplumda farkındalık yaratmak saçlarını üç numaraya vurdurdu. 

Yıldırım yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Türkiye Kanser İstatistiğine göre yaklaşık 96.200 erkek, 67.200 kadın kansere yakalanmaktadır. Son yıllarda Dünya'da ve ülkemizde artış gösteren, önemli bir halk sağlığı sorunu olan kansere yönelik oluşturulan mücadele politikası etkin şekilde devam ediyor.

Her yıl 1-7 Nisan tarihleri arası düzenlenen Ulusal Kanser Haftası halkı bilinçlendirme, bilgilendirme etkinlikleri, kanserle savaşta önemli bir yer tutmalıdır. Kanser Haftasının Siyasetçi arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve halkımıza farkındalık yaparak örnek olmak istiyorum. Neticede İyi Parti cesurların hareketidir. Cesur bir hareket sergileyerek kanserli hastalarımıza destek oluyorum. Ayrıca Batı Karadeniz Bölgemizde yapılan ve yapılacak olan termik santrallere bu şekilde mesaj veriyorum. Zonguldak ilimizin ileride kanser tehdidi ile karşı karşıya kaldığını da bilelim. Hepimizin bir kanser adayı olduğunu da unutmayalım." Dedi

Editör: TE Bilisim