Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmeni Gökhan Gümülcine ve öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı.
Serginin açılışına; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Eryiğit, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Hakan Acar, Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. 
Resim Sergisinin açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Eryiğit, emeği geçenlere teşekkür ederek serginin hayırlı olmasını diledi.
Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Hakan Acar; “Okulumuz resim öğretmeni Gökhan Gümülcine ve öğrencilerinin 2018-2019 eğitim öğretim yılında el emeğiyle hazırladıkları resim sergisini açtık. Öğrencilerimiz el emeği göz nuru emeklerini burada sergilediler. Resim sergimizin mutfağında öğrencilerimiz var. Öğretmen ve öğrencilerimiz bu çalışmaları özveriyle ve severek yapıyorlar bizde okul idaresi olarak onlara katkıda bulunuyoruz” dedi.
Gökhan Gümülcine atölyesi Başkanı Nihal Akyıldız ise sergi hakkında şunları söyledi; “Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ekibi olarak ısı yalıtım malzemesi olan polikarbon strafordan sanat eserleri çıkardık. Yaptığımız çalışmalarda akrilik boyalar kullandık. Diğer çalışmalarımızda da doğadan esinlenerek doku yalıtımı alarak tablolar hazırladık. Genel olarak 96 çalışmamız var ama bu sergimizde 30 eserimizi sergiledik. Yaptığımız çalışmaların burada sergilenmesinde emeği olan Okul Müdürümüz Hakan Acar, Resim Öğretmenimiz Gökhan Gümülcine ve okulumuzun tüm öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.

Editör: TE Bilisim