Fatih Yazıcı: "Ben Zonguldak Fen Lisesi mezunuyum.
Orta Doğu teknik Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği'ni kazandım, dört yıl önce ve dört yıl içerisinde bölümü tam akışıyla devam ettirerek 4.0 ortalamayla bölüm, fakülte ve Üniversite birincisi olarak mezun oldum. Bu başarımla gurur duyuyorum ve bana destek olan aileme, yakınlarıma ve hocalarıma Çok teşekkür ediyorum. Zonguldak halkına ve genelde ülkemize dünya insanı olarak bütün çevremize faydalı bir insan olmak için hedeflerim de mühendislik yönünde kuruyorum. Akademisyenlik olarak hayatıma devam ettiğim sürece milletimize ve ülkemize faydalı olan Aselsan ve tübitak gibi kuruluşların da akademi ile işbirliği İçerisinde yaptığı projelere katkıda bulunmayı hedefliyorum. Neticesinde vatanımız milletimiz için bu bilgileri öğreniyoruz bu vatanın kaynaklarından faydalanıyoruz ve bilim için ülkemizde bilimin gelişmesi için elimden gelen çabayı sarf etmeyi planlıyorum"dedi.

5 YILDA İKİ ÜNİVERSİTETİ BİRİNCİLİKLE BİTİRDİ
Fatih Yazıcı ayrıca okulunda bilgisayar mühendisliği bölümüne de çift anadal programı ile başladı. Yazıcı, "5 yıl içerisinde iki üniversiteyi de tam diploma İle bitirmeyi planlıyorum birini bitirdim diğerine seneye yine okul birincisi olarak mezun olacağım. mevcut durum dahilinde önümüzdeki sene bilgisayar mühendisliği bölümünü birincilikle bitirmeyi hedefliyorum."dedi.


OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM
Emekli madenci Baba Mustafa Yazıcı’da ogluyla gurur duyuduğunu bekirterek, "Hissiyatım şudur insanlık dünyasına, bilim dünyasına iyi bir insan yetiştirmek amacıyla bütün gayretim buydu. Bunu başardığım için oğlumun bana yaşattıkları için gurur duyuyorum. Aynı zamanda bana bu ortamı sağlayan, oğlumun üstünde emekleri olan fen lisesi ve dershane hocalarından Vecid’e hocam başta olmak üzere tüm eğitim kadrosuna teşekkür ediyorum. Oğlum bizi çok gururlandırdı bunu bir Zonguldaklı olarak Zonguldak’ta yaşayanlar olarak herkese mahal ediyorum. burada herkesin payı vardır, herkese çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakalarından dolayı."dedi.

Editör: TE Bilisim