MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti. Göreve başlaması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyleyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Vali Erdoğan Bektaş'ın kentin önceliğinin sanayi olması yönündeki tespitlerine katıldıklarını belirtti. Her kentin kendine göre önceliklerinin olması gerektiğini ifade eden MÜSİAD Başkanı Salih Yılmaz, "Valimizin ilk tespit ettiği sanayi, lojistik, tarım ve hayvancılık ile turizm sıralamasına göre kentin önünü açacak projeler üretmemiz gerekiyor. Bu anlamda MÜSİAD olarak bize düşen her göreve hazırız. Yeter ki ülkemiz ve bölgemiz kazansın" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erdoğan Bektaş, kentin gelişmesi yönünde her kuruma görev düştüğü gibi MÜSİAD'a da görev düştüğünü belirterek, "Birlikte önceliklerimizi belirleyip ona göre önümüze bakacağız. Hayal ürünü değil eldeki malzemeye ve gerçeklere göre hareket edeceğiz" dedi.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, son olarak MÜSİAD Genel merkezi tarafından çıkartılan dergiyi Vali Erdoğan Bektaş'a takdim etti.

Editör: TE Bilisim