Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkan ve yönetimi, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu ziyaret ederek asaleten atanmasından dolayı tebrik edip şehir adına yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulundu.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu ziyaret etti. Bir süredir vekaleten sürdürdüğü görevine asaleten atanmasını tebrik eden MÜSİAD Zonguldak yönetimi, lavuar alanı başta olmak üzere kurumun kent adına atacağı adımların önemine dikkat çekti. TTK'nın kentteki bir çok arazi ve binanın sahibi olduğuna dikkat çeken MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, özellikle kullanılmayan arsa veya binaların kentin gelişimi adına satılması veya kiralanmasından yana olduklarını belirtti.

Özellikle atıl binaların güvenlik açısından da tehdit oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Hem güvenlik hem de kentin gelişmesi adına yeni söylemler yeni icraatlar geliştirmemiz lazım. Bunun için de TTK'nın öncelik yapması gerekir. Zira özellikle bu yönetimin buna açık olduğunu görmek bizleri gelecek adına da umutlandırıyor" dedi.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu da ziyaretten ve temennilerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurum olarak lavuar alanı ve diğer taşınmazlarla ilgili çalışmalarının olduğunu belirtti.

 

Editör: TE Bilisim