Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, beraberindeki mahalle muhtarları ile birlikte 8 Şubat Cuma günü AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Muhtarları teşkilat binasında Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ve İlçe Başkanı Fatih Çakır birlikte ağırladılar.


KILIÇ, ÇAKIR'A DOYA TESLİM ETTİ


Kılıç, ziyaretteki konuşmasında; seçim sürecinde AK Partililere başarı dileğinde bulundu ve “Erol beyle tanışıklığımız yıllar öncesine dayanır. Bizim mali müşavirliğimizi yapmıştır. Köy muhtarı iken ilçe başkanıydı, köyüme iyi hizmetler almışımdır. Erol bey sayesinde. Kendisine çıktığı bu yolda şahsım, yönetim kurulum ve muhtar arkadaşlarım adına başarılar diliyorum.”dedi.
Kılıç, bir önceki Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Başol’un 120 muhtardan aldığı imza ile hazırlamış olduğu dosyayı AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’a teslim etti.


ÇAKIR, "HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"


İlçe Başkanı Fatih Çakır da sunulan dosyadaki talepler için gerekli istişarelerin yapılacağını söyleyerek, “uygun olan neticeyi alacağımız kanaatindeyiz. Uzun yıllardır ilçemize hizmet etmiş bir abimizin, bizim partimizden bir değerimizin aday adaylığına başvurması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizim üstümüze düşen görev de bunu hakkıyla değerlendirmek olacaktır. Bundan sonraki dönemde de hep birlikte çalışacağız. Biz muhtarlarımızı hiçbir zaman meclis üyelerimizden, il genel meclis üyelerimizden ayrı bir yapı olarak görmedik. İstişarelerimizi birlikte yaptık, köylere ve mahallelere yapılacak şeylerde birbirimizle fikir alışverişinde bulunduk, bundan sonra da bulunacağız. AK Parti olarak biz bu şehre çok hizmetler yaptık, bundan sonra da çok hizmetler yapmak istiyoruz. 31 Mart akşamında iktidar partisiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın Ereğli milletvekili benim dedikten sonra bu desteği boşa çıkarmamız lazım. 1989 yılında Ereğli olarak bir treni kaçırdık, inşallah 2019 yılında bu treni kaçırmayacağız. Yoksa siyasetler hizmetler için bir araçtır; aslolan bu millete hizmet etmektir. Millete hizmet ederken gücümüzü, katkımız en fazla alabileceğimiz yerde durup, başkaları istifade ettiği yerde bizler seyirci kalmamalıyız. O yüzden yapılan bu değerlendirmelerde Ereğli merkezli düşünerek bu bir siyasi ideoloji seçimi değildir; genel seçimlerde herkes siyasi ideolojisine oy verebilir, destek isteyebilir, katkı sunabilir. Ama yerel yönetimler ve belediye başkanlık seçimleri iktidar ile ele ele, gerçek manadaki Ak kadroları ve uyumu sağlandığında Ereğli’ye neler yapılacağını göstermek istiyoruz. Teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, sizlere de 31 Mart seçimlerinde başarılar diliyorum.”diye konuştu.


ŞAHİN, "SEÇİMLER GELECEK GEÇECEK, BİZ YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ"


AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de konuşması şu ifadelere yer verdi:
“sizlerle birlikte olmak bize mutluluk veriyor. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren de birlikteliğimiz resmen tescil edilecektir diye inanıyorum, öyle düşünüyorum. Şakir Başol abimize de hayırlı uğurlu olsun diyorum. İl genel meclisimiz, belediyemiz, milletvekillerimiz, ilçe teşkilatımızla bir bütün olarak Kdz. Ereğli’ye hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Birbirinden değerli ve kıymetli aday adaylarımız var. Bunların hepsini ilçe teşkilatımız ve görevli arkadaşlarımız değerlendiriyorlar. İnşallah en güzel şekilde halkımızın karşısına çıkacağız ve 31 Mart akşamı kazananın Kdz. Ereğli olmasını temenni ediyoruz. Biz 1 Nisan’dan sonra da hepimiz yüz yüze bakacağız, bunu hiç unutmamamız lazım. Seçimler gelecek geçecek ama biz insan olarak yine birbirimizin yüzüne bakacağız. Gerek muhtar adaylarımız, gerek meclis üyesi adayları gerekse belediye başkanı adayları hepimiz, en başta kendime söylüyorum bu sözleri, 1 Nisan’dan sonra da Ereğli’de yaşayacağımızı unutmayalım. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Seçimlerin Ereğlimize hayırlı olmasını diliyorum”
Konuşmaların ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Editör: TE Bilisim