Toplantı açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanmasıyla başladı.

Toplantı öncesinde meclis üyeleri birer veda konuşması yaptı. Sırasıyla Salih Alemdar, Mustafa Çağlayan, Şenol Şanal, Mevlüde Yalçıner ve Tahsin Erdem beş yıl boyunca birlikte görev yaptıklarını belirterek acısıyla tatlısıyla bir dönemin sonuna geldiklerini ifade ederek birbirlerinden helallik istediler.
 
Ardından gündem maddeleri nde yer alan trafik Komisyonundan gelen raporlar görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

“AKDEMİR GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI”

Toplantı öncesinde bir veda konuşması yapan Muharrem Akdemir konuşma sırasında meclis üyelerinden, daire müdürlerinden, başkan yardımcıları ve tüm belediye çalışanlarından helallik istedi. Akdemir konuşması esnasında duygu dolu anlar yaşadı. Duygu dolu anlar yaşayan Başkan Akdemir, “bu bir veda değil bir son da değil. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz üzerimize düşen görevi girne getirdik. Artık bizden sonra gelecek olanlar aynı şekilde hizmetlerine devam edecekler. Ben kendimden yana herkese hakkımı helal ediyorum. Acısıyla tatlısıyla bir dönemi daha sona erdirdik. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. 

Toplantı sonrası belediye binasının önünde toplanan belediye meclis üyeleri Başkan Akdemir ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Zonguldak Belediye Meclisi başkan yardımcısı Lale Karakulak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan bir konuşma yaptı.

Editör: TE Bilisim