Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, seçim sonrası bol bol dinleneceğini ancak boş durmayacağını ve sivil toplum kuruluşlarında görev alacağını ifade etti. 

Başkan Akdemir, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak şunları söyledi;
“Demokrasimizin olmazsa olmazlarından bir tanesi seçimdir. Ben adaylarımızı tebrik ediyorum. Hangi partiden olursa olsun adaylar belirlenmiştir. Kendilerini tebrik ediyor kutluyorum. Ben yaşamımda kimseyle küs olmadım. Görevlerimizi harfiyen yerine getirmek için halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Bu makamlara da ilk defa oturmadık. Yıllarca insan idare ettik. Kimseyle herhangi bir sorunum yok.”


“GÜNÜ KURTARMAK İÇİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPILMAMALIDIR.”

"Bir belediye başkanı sadece günü kurtarmak için belediye başkanlığı yapmamalıdır. Biz ileriye dönük çalışmalarımızı, halka yansıyacak çalışmalarımızı yapmak zorundayız. Özellikle Zonguldak ili buna aç bir yerdir. İnsan tek başına hiçbir şey değildir. Ne yaptıysak iki ekibimiz ile beraber yaptık. Zonguldak özellikle enerji ve temiz havaya kavuşmak konusunda çok ihtiyacı olan aç bir ilimizdi. Kim ne derse desin başarılar görecelidir. Kimine göre çok başarılı olmuşumdur kimine göre de başarısız olmuşumdur. Ben her ikisini de saygıyla karşılarım. Biz Zonguldak adına geleceği düşünerek adım attık. Bu konuda da mutluyum. Biz çalıştık mı çalışmadık mı bunu halk değerlendirsin. Eğer güzel bir şeyleri başarabilmişsem kendi adıma, dairem adına mutluluk duyarım. Yüzümüzün akıyla şehrin ortasında gezme imkanımız olur.”

“BOL BOL DİNLENECEĞİM.”

Seçim sonrası planlar olacaktır. Ben üç yıldır tatile çıkamadım. Meslek hayatımda cumartesi, pazarım olmadı. Devletten çok izin alacağım var. Ama helal hoş olsun. Hizmet yaptık. İzin yapmadım diye sıkıntı içerisinde değilim. Görevimi en iyi şekilde yapmanın heyecanını yaşadım. Bu bana yetiyor. Ufak tefek noksanlarım olmuştur. Özellikle Zonguldak gibi bir yerde eksik kalmaması mümkün değildir. İşler bitmiyor hala devam ediyor.  Çocuklarıma, eşime, torunlarıma ayıracak zamanım olacak. Ondan sonra sivil toplum örgütlerinde üzerime düşen ne gerekiyorsa yapmaya çalışırım. Boş duramam. Boş durmaya alışmadım. Elbette bir şeylerle meşgul oluruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim