Bir öğretmen ile öğrencisi arasında yaşandığı iddia edilen gönül ilişkisi ile gündeme gelen Zonguldak Başöğretmen Anadolu Lisesi'nde öğretmen hakkında soruşturma devam ederken aynı okulun müdürü Ünal Avcı'nın açığa alınmasının ardından tepkiler çığ gibi yükseliyor. Ünal Avcı'nın olayla ilgili hiçbir ilgisinin bulunmadığı halde neden görevden alındığıyla ilgili sorular yanıt ararken, görevden uzaklaştırılma şekli camiada büyük tartışma, gerilim ve tepki yarattı. 

Diğer yandan camiaya yakın isimlerden Bulut İşçi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayın perde arkasını araladı. Okulda yaşanan eski bir olayı hatırlatan İşçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten bakan Murat Kapıcı'nın intikam duygusuyla Vali Ahmet Çınar'ı yanılttığını iddia etti.


İşçi, Paylaşımında şunları yazdı;

"KENDİNİ YÖNETEMEYEN ADAMA BEYLİK VERMİŞLER, İLK ÖNCE BABASINI ASMIŞ.. 2016 yılına kadar bir gün bile idarecilik tecrübesi olmayan, Adalet bakanlığına bağlı bir birimden akrabasının torpili sayesinde tepeden inme bir şekilde İl milli eğitim müdür yardımcısı olan, sonrasında da eski il milli eğitim müdürü Pervin Töre'nin il dışı tayini sonrasında İl milli eğitim müdürlüğüne vekalet olarak atanan adamdan nasıl bir uygulama beklenebilirdi ki ?
2002 - 2016 yılları arasında Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesinde öğretmen olarak görev yapan şimdiki milli eğitim müdürümüz Murat Kapıcı o zamanlarda bu gün okul müdürlüğü ve memuriyetten alınmasını sağladığı Ünal Avcı'nın okulunda öğretmen olarak görev yapıyordu. O zamanlar okul müdür yardımcılığına razı olan ama müdür yardımcılığına yetersiz görüldüğü iddia edilen şimdi ki il milli eğitim müdür vekilimizin talebi yerine getirilmediğinden dolayı okul müdüründen intikam peşinde olmasın sakın ? Ünal Avcı'nın okul müdür yardımcılığına yetersiz gördüğü zat şu anda il milli eğitim başında..VAY MEMLEKETİM VAYY.SEN NE KADAR BÜYÜK BİR GÜNAH İŞLEMİŞSİN Kİ ; BU KADAR AĞIR BİR ŞEKİLDE CEZALANDIRILIYORSUN..."


Editör: TE Bilisim