ÖZEL HABER 

 

Geçtiğimiz günlerde CHP Zonguldak il başkanı Hakkı Güney, MHP il Başkanı Metin Soydaş için ‘yapılan hizmetleri görmüyorsa buyursun gelsin yerinde görsün' çağrısında bulunmuştu. Bunun üzerine MHP Zonguldak İl Başkanı Metin Soydaş ise çağrının sözde kaldığını ifade ederek Hakkı Güney'e karşı çağrıda bulundu.

MHP İl Başkanı Metin Soydaş 19 Mahallede gezmeye hazır olduğunu belirterek şunları ifade etti;
‘'Yaptığımız hizmetleri görmüyor mu gibi bir cümle kullandı. Tabi görüyoruz ama yapılmayanları görüyoruz. Yapılan bir şey yok. Her şey ortadadır. Kendisini 19 Mahalleye davet ediyorum. En sıkıntılı bölge Kavşak düzenlemesidir. Bir ayda yapılacak proje altı ayı geçti. Kurum belediyeye kendi arazisinden alan tahsis ettiği halde belediye bu bölgeyi park bahçeye çevirdi. Diğer yandan Acılık semti ayrı bir dert sıkıntıdır. Yarım dökülen bir asfalt ve menfezlerin kapatılmadığı tuğlalar ile çevrilen bir yerdir. Utanmada utanmıyorlar. Bu güne kadar kendisi davet etti. Buradan açık bir çağrı yapıyorum. Buyursun gelsin hizmetleri yerinde görelim.''

YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ

Metin Soydaş 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek şöyle dedi;
‘'Merkez ilçe dahil olmak üzere arkadaşlarımız ile ön görüşmeler yapılıyor. Süreç şuan erken ama ilerleyen günlerde yoğun bir şekilde yoğunlaşacaktır. Aday adayı olacak arkadaşlarımız var. Şuanda Zonguldak'ta halen Karabük, Bartın MHP belediyesi konuşuluyorsa söyleyecek başka bir şey yok. Üretken belediyecilik MHP'de olur. Oradaki hizmetler nasıl konuşuluyorsa burada aynı hizmetleri yapmaya hazırız. Belediyeyi aldığımız takdirde öncelik şehrin trafik sorununu çözmektir. Bununla ilgili projelerimiz hazır durumdadır. Zonguldak'ta yalnız bir belediye Milletvekillerinden ve ilçelerinden kopuk bir belediye vardır. Bir Zonguldak için bir dönem bizi tercih edip hizmetlerimizi görsünler'' dedi.

Editör: TE Bilisim