Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak şubesinin hafta sonu yapılan kongresinin usulsüz olduğunu söyleyen Çetin Terzioğlu'na TÜED Şube başkanı Hüseyin Memiş yanıt verdi.

Memiş, "Nereye başvurulursa başvursun. Her taraf açık başvurabilir. Nesi usulsüz olmuş kongrenin. İstediği yere başvurabilir" dedi.

Diğer yandan kongreyi değerlendiren Memiş, "Genel Başkanımız ve yönetimi divan heyeti olarak kongremizi yönetmişlerdir" diyerek şunları söyledi:
"Zonguldak'ımızın eskiden emeğin başkenti idi şimdi ise emeklinin başkenti bizim üyelerimizin 81 vilayetlerden ve köylerinden üyelerimiz var. Edirne'den Kars'a, Karadeniz'den Akdeniz'e kadar buralardan gelen arkadaşlar Zonguldak'ımızda çalışıp emekli olmuşlar Zonguldak'ımızda ev sahibi olup yerleşmişler ve derneğimize üye olmuşlar. Bizim üyelerimizin hepsinin başımızın üstünde yerleri var.
Bizler onların sofrasına 1 dilim ekmek katmak peşindeyiz. Bizim yönetici olarak onlara daha iyi hizmeti verebilmek için uğraş veriyoruz ve  vermeye de devam edeceğiz. Bu seçimin galibi mağlubu olmaz kazanan da kaybeden de emekliye hizmet vermeye devam edecek."

Editör: TE Bilisim