Zonguldak’ta yollarda oluşan çukurlar, vatandaşların arabalarında maddi hasarlar meydana getirdi.

Akşam iş çıkışı evine dönmekte olan vatandaşların yollarda oluşan çukur nedeniyle arabalarının lastikleri yarıldı. Seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı'ya ulaştı. Emniyet Müdürü Turanlı ise 19 mahallede irtibat sağlanacak birer polis memuru görevlendirerek aksaklıkların tespit edileceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Metin Turanlı'nın sosyal medya hesabında ki duyurusu şu şekildi ;

"Vatandaş dediki;

“Müdürüm akşam iş çıkışı dönüş yaparken üzülmez sanayi bölgesinden çukur yüzünden lastik yarıldı ayni yerde bu akşamki 4. 5. Olay bi el atsaniz polisi aradik şimdi tutanak tutturcaz.”

Müdür dediki; Üzgünüm aynı olayı Bir başka yerde bu şehre gelen bir misafirim de yaşadı!

İnşallah hava şartları müsade ederse yeniden bir tamir tadil işi başlar.

Şimdilik geçmiş olsun...

Ulaştık, bildirdik, biliştik;
Görüştük, konuştuk,
Çınartepe’deki konunun gereği Belediye tarafından yapıldı.

Demek ki neymiş; ulaşınca oluyor muş!

OKAN Muhtarım, bu konuları bir iki açıdan fotoğrafla toparla gönder de uygun bir çalışma programı hazırlasın insanlarımız.

Pazar günümüzü bu işlere ayırdık. Gün boyu 19 mahallemizde şehir merkezinde bu konularla ilgili bilgi derleme çalışması yaparak Belediye ile paylaşacağız.

ZONGULDAK merkezdeki Muhtarlarımızdan da kendilerine irtibat görevlisi olarak tefrik ettiğimiz 19 İRTİBAT GÖREVLİSİ POLİS üzerinden MAHALLELERİMİZDEKİ bu tarz eksiklik ve aksaklıkları bize bildirmelerini bekliyoruz." 

 

Editör: TE Bilisim