Hanife Yılmaz, bunun yanı sıra Zonguldak’ta faaliyet gösteren Zonguldak Sağlık Kabininin de içinde bulunduğu tüm Türkiye’de faaliyet gösteren Sağlık Kabinleri Yönetmeliğinin, mevzuat ve işleyişi hakkında geniş ve kapsamlı bilgi verdi.

Yılmaz, Zonguldak halkı ve de tüm Türkiye’nin belli il ve ilçelerinden hatta dünyadaki Zonguldaklılar gurubu tarafından da oldukça iyi, olumlu geri bildirim aldıklarını ifade etti. Bu durumdan oldukça mutlu, gururlu olduğunu, aşırı derecede talep gördüklerini ifade eden Hanife Yılmaz, “Kabini kurduğu 18 Ocak tarihinden bu yana olduğu gibi bundan sonra da halkımıza hizmetlerini en iyi şekilde sunacağız. Korona virüs sürecinde de sunmaya da devam ediyoruz” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş, Hanife Yılmaz’a başarılar ve kolaylıklar dilerken, “Hizmet için gidilen evlerde fiziki, maddi ve manevi koşulları iyi olmayan aileleri kayıt altına almayı, Valiliğin gözden kaçırdığı veya ulaşamayan yardıma muhtaç ailelere birlikte ulaşabilmeyi” önerdi.

Vali Erdoğan Bektaş, her bir sağlık çalışanlarının bu salgında öneminin büyük olduğunu belirterek kendilerine çalışmalarından ötürü başarılar diledi.

Zonguldak Sağlık Kabini sahibi ve kurucusu Uzman Hemşire Hanife Yılmaz, “Zonguldak halkımızın gerek bebek, gerek gebe, gerek de yaşlı kronik rahatsızlığa sahip olan, evlerinden çıkamayan hastalarımızın Evde Sağlık ve Bakım Hizmetlerini severek yürütüyoruz. Bu uğurda canı pahasına da olsa CORONA VİRÜS mücadelesinde önüne çıkan her türlü olumsuzluklara ve birtakım yıldırmalara rağmen hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim