Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi kongreye gidiyor. Kilimli’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Aygün’ün istifasının ardından göreve gelen Murat Uzun kongre tarihini açıklayarak üç dönem kuralına göre veda edeceğini açıkladı. İşte Uzun’un kongre davetiyle ilgili açıklaması;
“Türkiye Kızılay Derneği Şubeleri Türkiye genelinde olağan genel kurul sürecine girdi. 02.02.2019 tarihi itibari ile Düzce ile başlayan Bolu ile devam eden kongreler ile ülke genelinde genel kurullara start verilmiş oldu.
Türk Kızılay Genel Merkezimizin ve Kongre yapan şubelerimizin daveti ile cumartesi günü Düzce ve Bolu genel kurullarını Başkan Vekili Aydın Ergenç ile birlikte takip ettik. Türk Kızılay Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık ve Genel Sekreter Hüseyin Can ile hem 09.02.2019 Cumartesi günü saat 11.00’de İŞKUR Salonunda yapacağımız Zonguldak Kızılay Şubesi de olağan genel kurulu için hem de yeniden yapılandırılacak Ereğli Kızılay Şubesi için son değerlendirmeleri yaptık.
09.02.2019 olağan genel kurulumuz ile Zonguldak Kızılay Şubesinde yepyeni yüzlerle ve yeni bir ruhla güçlü bir Kızılay Şubesi oluşacağına yürekten inanıyorum. Zonguldak’ta Kızılay’ın yeniden yapılanmasında bana inanan, güvenen Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık’a, Genel Sekreterimiz Hüseyin Can’a, Genel Merkez Yöneticilerimize kalpten teşekkür ediyorum.
Bu süreçte bana güç veren Zonguldak Şube Yöneticilerim, Aydın Ergenç, Ahmet Güngör, Erol Şeref, Mustafa Dinç, Süleyman Yılmaz, İrfan Gül, Yılmaz Altuntaş başta olmak üzere, uzun yıllar yoğun emek harcayıp başkanlık yapan Nihat Aygün’e, diğer yönetici, üye, Şube ve Kan Merkezimizin başarılı gayretli çalışanlarına ve Zonguldak’a teşekkür ediyorum.
Bu vesile ile 09.02.2019 Cumartesi günü saat 11.00’de İŞKUR Salonunda yapacağımız Zonguldak Kızılay Şubesi Olağan Genel Kuruluna başta kamu kurum ve siyasi partilerimiz, stk yöneticileri olmak üzere Zonguldak halkımızı davet ediyoruz”

Editör: TE Bilisim