Zonguldak’ta son yılların en ilginç futbol müsabakalarından birisi oynandı. Zonguldak’ta görev yapan bayan basın mensubu çalışanları ile Zonguldak’ta siyasi partilerde görev yapan bayanlar arasında futbol dostluk karşılaşması oynandı. 

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın da izlediği futbol karşılaşmasında hünerlerini sergileyen bayanların mücadelesi görülmeye değerdi.

Basın mensupları ve siyasetçi kadınların haber ve seçim yoğunluğundan uzak kaldıkları karşılaşmada stres attıkları gözlendi.

CHP, MHP ve İYİ Parti’den oluşan futbol takımı ve çeşitli yerel gazetelerde çalışan bayan emekçiler arasında oynanan karşılaşma keyifli ve heyecanlı anlara sahne oldu. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken ikinci yarı CHP Merkez İlçe yöneticisi Serpil Yavuzdoğan attığı golle Siyasetçileri 1-0 öne geçirdi. Bayan Basın mensupları geri kalan dakikalarda beraberlik gücü için verdikleri mücadeleden gol çıkmayınca karşılaşma 1-0 siyasetçi kadınları üstünlüğü ile tamamlandı. AK Partili kadınlar ise kendilerine teklif getirilmesine karşın etkinliğe katılmak istemedi.

Karşılaşma sonunda her iki takım futbolcuları da birbirini tebrik ederek sahadan ayrıldı.

Zonguldaklı bayan basın mensupları ve bayan siyasetçiler ise maçın ardından Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'in sahaya gönderdiği tatlıyı yiyerek dostluklarını pekiştirdiler, tatlı için ise Vali Erdoğan Bektaş'a teşekkür ettiler.

SAHA: Zonguldak Baştarla Halı Saha

HAKEM: Umutcan Burgucu ***

BASINSPOR: Esin Aydın Susma Gazetesi ***, Öznur Güneş Pusula Gazetesi ***

İlknur Yılmaz İpekçi BAKKA Basın ve Halkla İlişkiler ***, Gamze Taşdemir Gündem 67 ***, Sevim Arı- Susma Gazetesi *** Arife Güleryüz İnanış Gazetesi ***, Vildan Durmuş  Yeni Zonguldak ***

SİYASET TAKIMI: Leyla Temiz-MHP Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı ***, Merve Aslan  CHP Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ***, Serpil Yavuzdoğan CHP Merkez İlçe Yöneticisi ****, Mevlüde Yalçıner MHP İl Kadın kolları Başkanı ***, Fatma Engin  MHP Kadın Kolları İl Sekreteri ***, Fatma Gülay İYİ Parti İl Yöneticisi***,  Yıldız Yücel MHP İcra Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi *** Serra Temiz (Öğrenci) ***

GOL: Serpil Yazuzdoğan (Siyaset Takımı)

Editör: TE Bilisim