İki dönemdir CHP'den aday adayı olan ancak Genel Merkez tarafından aday gösterilmeyen Erdinç Kargidan, dün Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç'ın adının açıklanmasından sonra sosyal medyada adeta öfke kustu.

Kargidan sosyal medya hesabından, "2014'te yenildim. Oysa ki şimdi aldatıldım. Tebrikler Akif Hamzaçebi. Ama unutma ben bitti demeden bitmez" ifadesini kullandı. Kargidan diğer açıklamasında ise "Ali Aslankılıç her ne kadar kabul etmese de değişim gerektiği ortadaydı. CHP, bildiğiniz CHP. Öyle değil mi Filiz başkan" diye konuştu.

Yakın çevresi tarafından Kargidan'ın İYİ Parti'den aday olacağına vurgu yapılarak, Kilimli'de geçen dönem olduğu gibi bu dönem de CHP'nin seçimi kazanmaması için çaba harcayacağı ileri sürüldü.

Kargidan'ın yakınları, şunları söyledi:

"Anketlerde açık ara çıkmasına karşın CHP'den aday gösterilmeyen Erdinç Kargidan'a açık bir tavsiyem var. Seni yok sayanları sen de yok say. AK Parti'nin adayını bekle sonra git İYİ Parti'ye. Kilimli gibi bir yerde bu kadar kibar olursan ne Filiz anlar seni ne Hakkı Güney. Akif Hamzaçebi kamuoyu araştırmalarında yüzde 50 önde olan birini yok saymayı hangi demokratik akla sığdırdın? Siz ve sizin gibiler olduğu sürece üçten birini alırsınız. Sizin iktidara gelmek gibi düşünceniz yok mudur?"

Editör: TE Bilisim