Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alınan Metin Karaduman son basın açıklamasının ardından pek çok kesimin desteğini almaya devam ediyor. O isimlerden biri de Ak Parti kurucuları arasında yer alan Mehmet Günaydın oldu. Bir diğer isim de MHP'li Erdal Gülay oldu.

İŞTE KARADUMAN'IN PAYLAŞMINA YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI

Mehmet Günaydın;  "Muhterem Başkan, sen yaptıklarından emin isen sana çamur atanlara hiç aldırma, onlar kıskanır amma hizmete sıra geldi mi kaçarlar. Bu işler kolay değil, sen elinden geleni fazlası ile yaptığına bende inanıyorum. Görevler gelip geçicidir. Daha iyi görevlerde yer alman için mücadeleye ileri bakarak devam et. Bu işler gönül işidir, kolay değildir. CANAB-İ ALLAH yar ve yardımcın olsun."

Erdal Gülay; "Kıymetli başkanım, sen adam gibi görevini yaptın, sen o kadar sevildin ki, sana herkes sahip çıktı. Siyaset adil olanı değil adi olanı yüceltiyor.  2 dönem MHP İl Bşk. Yardımcılığı yaptım,  yine de yaranamadım. Velhasıl seni görevden alanlara kimse sahip çıkmayacak. Sen onurunla ve gururunla yaşa. Dediğim gibi sen adil oldun artık yerin yok adi olanlar devam edecek ama sonuçta bu caddelerde başları dik adam gibi gezemeyecek."

Osmanlı Celal Abbas Yılmaz; "Sana Başkan demek, sana haksızlık. Sen kardeştin bize. Dava, kardeşlerin davası unutma. O dava her dem her noktada. Bazı adamlar sadece koltuğa geldiklerinde anlam kazanır. Bazı adamlar ise geldiği koltuğa anlam kazandırır. Sen her koşulda anlamlısın, önemlisin, görevdesin kardeşim. Rabbim birliğimizi daim etsin. Daha yapacak çok işler var. Adam gibi Adam muhabbetle selamlıyorum. Tez vakit görüşmek dileğiyle."

Cengiz Ateş; "Yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Yatanlar, sokağa çıkmayanlar koltuklarda oturuyorlar, halkla iç içe olanlar bir kenara itiliyorlar. Mücadeleye devam, pes etmek yok."

Şefika Karataş; "Başkanım biz çok üzüldük. Hayırlısı olsun başkanım. Allah size daha iyi yerlere gelmeyi nasip etsin. Bizler sizi çok sevdik. Size bu oyunu oynayanlar da o koltuklarda oturup resimlerde boy göstermekten başka bir şey yapamazlar. Bir de ne yaparlar; Zonguldak için hiçbir şey yapmayıp, seçimlerde başarısız olurlar. Zaten teşkilatta herkesi üzdükleri için, çok gelen de olmaz. Ben onların gerçek AK partili olduğundan bile şüphe ediyorum. Genel merkez de inşallah iyice araştırıp da gerçekleri görür. Çok geç kalmadan.. Başkanım hakkınızı helal edin."

Erol Kiran; "Sayın başkan, seni göreve geldiğin günden beri takip ediyorum, diğerlerini de. Bu davaya reis gibi olmasa da, onun davasının yolundan birlikte gidebilecekleri de gözlemledik. Belediye başkanı, il ilçe başkanı vekil olup da bir daha partinin yanına uğramayanları da biliyoruz.. Sakın bırakma bu işin peşini devam.. Samimiyetine inanıyorum kendi adıma Allah yar ve yardımcın olsun.."

Editör: TE Bilisim