TOBB ikinci Başkanı, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Harun Karacan, Perşembe günü Zonguldak'a gelerek, Dedeman Otel'de düzenlenecek olan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelecek.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Karacan'ın programı hakkında bilgi verdi.

Tosun; "Perşembe günü Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan, Zonguldak'ta bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Sabah 09.00'da başlayacak ziyarette ilk önce esnafları beraber gezeceğiz, daha sonra saat 10.00 ile 12.00 arasında Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkanları ile beraber bir toplantıya katılacağız. Toplantıya STK başkanlarını ve sendika başkanlarını çağırdık. Zonguldak'ta Genel Başkan Yardımcımız ile beraber Zonguldak'ın sorunları, konuları ve STK'ların kamuyla ilişkileri münasebetleri konusunda güzel bir toplandı olacaktır. Cumartesi günü de 8 ilçe başkanımız ile il teşkilatımızda bir toplantı gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde yine Cumartesi 12.00'den sonra Milletvekillerimizin katılacağı, tüm belediye başkanlarımızın katılacağı aylık olağan yaptığımız toplantılardan birini gerçekleştireceğiz. Diğer yandan kongre sürecimiz şu anda devam ediyor. 2 ilçemizin kongre tarihlerini 19 Kasım olarak Seçim Kurulu'na bildireceğiz. Bu tarihleri 15 gün öncesinden bildirmemiz gerekiyor. Bunların bir tanesi Alaplı bir tanesi de Kozlu İlçesi seçim kuruludur. Bu şekilde il kongresinde hazır hale gelmiş olacağız." ifadelerinde bulundu. 

Öte yandan, Zonguldak'a gelmesi beklenen AK Parti Genel Başkan yardımcısı Harun Karacan, Ankara'da Cumhurbaşkanlığı programlarına katılacağı nedeniyle ileri bir tarihe ertlendi.

Editör: TE Bilisim