Zonguldakkömürspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün başladı. Kırmızı-lacivertli ekibin devre arası kamp programı da belirlendi.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ZonguldakKömürspor, Kahramanmaraş ve Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynadığı maçlardan puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarının son maçını sahasında Nazilli Belediyespor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla başlayan Zonguldakspor, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Öte yandan Zonguldakspor'un kamp programı belirlendi. Zonguldaksporlu futbolcular Nazilli maçının ardından yaklaşık 4-5 gün izin yaptıktan sonra 23 Aralık tarihinde Zonguldak'ta toplanarak idmanlara başlayacak. 2 günlük yeni yıl izninin ardından Zonguldakspor Antalya'da 12 günlük kamp yapacak. Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Şenol Demir Antalya'da 4-5 hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.

Zonguldakspor'un takım kaptanı Mert Caymaz Şanlıurfa maçında çok iyi oynamalarına rağmen puansız döndüklerini söyledi.

Editör: TE Bilisim