Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Muharrem İnce'ye açık destek veriyor. Kantarcı, bu kez, evinin iki cephesine, üzerinde, "Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce" yazan dev dövizler astırdı. Kendi bütçesinden yaptırarak Çaycuma'nın en merkezi yerine astırdığı dövizlerçevreden geçen herkesin ilgisini çekerken, Başkan Kantarcı, "Muharrem İnce verdiği mesajlarla tarafsız ve herkesi kucaklayan bir Cumhurbaşkanı olacağını çok açık şekilde ortaya koydu. Ülkenin de en çok buna ihtiyacı var. O açıdan desteğim kayıtsız şartsız Muharrem İnce'ye" dedi. 

KUTUPLAŞTIRICI DEĞİL KUCAKLAŞTIRICI BİR DİL KULLANIYOR

Ülkede kutuplaşmanın en üst seviyelere tırmandığı bir zamanda seçimlere gidildiğini söyleyen Kantarcı, "Türkiye tarihinin belki deenzor döneminde, kritik bir seçime gidiyor. Ekonomiden oldukça kötü sinyaller gelirken, dış politikada bin bir sorunla boğuşuyoruz. Ülke içinde özellikle iktidarın kullandığı kutuplaştırıcı dil ve devletin tarafsız hizmet konusunda inandırıcılığını yitirmesi, birlik beraberliğimizebüyük zarar verdi. Böyle bir ortamda, meydan meydan dolaşıp herkesin Cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Sayın Muharrem İnce'nin söylemi büyük önem kazanıyor. Siyasetçilerinbirlik beraberliğimizi sağlamak için kutuplaştırıcı değil kucaklaştırıcı bir dil kullanması lazım. Sayın İnce tüm seçim kampanyası boyunca buna büyük önem vererek herkes gibi benim de takdirimi kazandı" dedi.

ÇAYCUMA'DA HERKESE EŞİT VE ADİL DAVRANILIYOR

Kendisinin de Çaycuma'da böyle bir rol üstlendiğini söyleyen Kantarcı, "Çaycuma Belediye Başkanı olarak hizmet verdiğim 4 yılda ben de hep bunu yapmaya çalıştım. Adaletten asla ayrılmadım. Makamımı her türlü siyasi etkinin dışına çıkararak, herkese eşit hizmet vermeye çalıştım. Siyasetteki kendi yol arkadaşlarımdan eleştiri alma pahasına şu partili, bu partili ayrımı gözetmedim, herkesi kucaklamaya çalıştım. Herkesin birbiriyle dost olduğu, siyasetin sportmence bir yarış içinde yapıldığı bir Çaycuma özlüyorum. Sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı döneminde, tüm toplumsal kesimlere adil yaklaşarak devletin bozulan dengelerini yerine oturtacağına inanıyorum. Bu bizim Çaycuma'da geliştirmeye çalıştığımız siyaset kültürüne de hizmet edecektir. Bu açıdan ülkesinin geleceğini düşünen herkesi Sayın Muharrem İnce'yi desteklemeye çağırıyorum" dedi. 

 

Editör: TE Bilisim