İyi parti Zonguldak İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu ve Milletvekili Adayları, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret etti.
Ziyarete eski İl başkanı Ragıp bayraktar'da hazır bulurdu.
ZGC Başkanı Derya Akbıyık konuklarına hoş geldin diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

ZGC YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM
İyi Parti Zonguldak 1.Sıra Milletvekili Adayı Aydın Tümen konuşmasına Cumartesi günü gerçekleştirilen ZGC kongresinde görev alan yeni yönetimi kutlayarak başladı. Tümen, "Ben öncelikle size ve tüm seçilmen yönetime başarılar diliyorum. Sizler çok köklü bir cemiyetsiniz. Büyük ketlerde bile olmayan bir takım başarılara imza atıyorsunuz. Sizleri bunu için kutluyoruz. Bizler her zaman için karşılıklı iyi ilişkilerle bu sürece getirme çabası içinde olan insanlardık. Bu nedenle iyi ilişkiler kurarak hem bu iyi ilişkiler sürdürmek hemde yaptıklarımız ve düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşarak bu çalışmaları birlikte yürüteceğimize inanıyoruz iyi niyet çerçevesinde" dedi

SEÇİM SÜRECİNDE HUZUR VE KARDEŞİK ATMOSFERİ OLSUN
Seçim sürecinde huzur ve kardeşlik atmosferi olsun istediklerini belirten İyi Parti Milletvekili Adayı Aydın Tümen, "Biz arzu ediyoruz ki tabi ki bu seçim dönemini huzur içerisinde özelikle bu Ramazan nedeniyle denk gelen bu seçim sürecinde huzurlu bir seçim atmosferi olsun, kardeşlik ve dostluk içinde olsun. Armuzuz tamamen bu çünkü bizim yola çıkışımızsın temeli bu zaten. Biz sadece bize oy verecek olan destekleyecek olanların değil biz 80 milyonun hayır duasını almak için yola çıktık. Bir bayram soframız kuralım demişiz genel başkanımızın ifadesiyle ve inşallah seçimleri bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde, toplum bütünlük içerisinde sürdüreceğimize inanıyoruz. İyi bir seçim süreci olsun hem Zonguldak'ımız hem de ülkemiz için" dedi.

TÜRK SİYASETİNE ALTERNATİF GEREKİYORDU
İyi Parti Zonguldak Milletvekili adayı Aydın tümen konuşmasında sadece kendilerini destekleyenlerin değil 80 milyonun hayır duasını almaya geldiklerini belirterek şunları söyledi:
"Tabi ki sıkıştırılmış bir seçim takvimi ile karşı karşıya kaldık maalesef. Yetişebildiğimiz kadarıyla biz her yere yetişmeye çalışacağız. Seçim takviminin çok dar olması bazı şeyleri zorlaştıracaktır seçim kampanyası açısından ama biz elimizden geleni yapacağız. Ulayabildiğimiz kadarıyla ulaşmaya çalışacağız. Bize de bir sorumluk düştüğü takdirde önümüzdeki sürecin takipçisi olacağız. Alternatif gerekiyordu Türk siyasetine ve sıkışmış bir süreç vardı. Çok ciddi bir gerilim ve kutuplaşma yaşamaya başlamıştık. Tabi bu toplum açısından sürdürülebilir değildi. Yeni bir seçenek gerekiyordu ve gördüğümüz kadarıyla partimize ilgi ve alaka var. Bir rahatlama getirdi toplumumuza. Çünkü biz ayrıştırmadan yana değil birleştirmeden yana olduğumuz için yola çıktık"

Editör: TE Bilisim