Merkezi İstanbul’da bulunan Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği,kurulduğu 2012 yılından bu yana sayısız etkinliklere imza atmayı başardı.Bölgenin ve iş adamlarının sorunlarını her platformda gündeme getiren ZONSİAD yönetimi,her yapmış olduğu etkinliklerde de ses getirdi.Özellikle metropollerde bulunan iş adamlarının kalkınması noktasında çalışmalar yapmaya devam eden ZONSİAD,bölgenin kalkınması noktasında da vermiş olduğu mesajlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

En son “Bu Kahvaltıda İş Var” programını düzenleyen dernek yönetimi 6 Ocak’ta Anadolu yakasında bulunan iş adamlarını Şanlı Suite Hotel Maltepe ilçesinde bir araya getirmişti.Şimdi ikinci buluşturma programı için  Avrupa yakası Esenler ilçesi olarak belirlendi. 24 Şubat Pazar günü “Bu Kahvaltıda İş Var” 2.programı Esenler Kültür Merkezi Sosyal Tesisleri adresinde gerçekleştirilecek.

ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece yaptığı açıklamada rezervasyonlar tamamlanmak üzere olduğunu belirterek  şu ifadeleri kullandı;

"Malumunuz 'Niyet hayr akıbet hayr olsun' diyerek biz bir yola çıktık.'Değişim ve gelişim için vakit geldi! Söz bizim....'dedik..

Arkadaşlarımızla birlikte yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalar ve ekilen tohumlar filiz vermeye fidan olmaya başladığını ifade ettik..Bu zaman zarfında gerek derneğimizin kanaat önderleri, gerek,Zonguldak Dernekleri Federasyonu, Zonguldaklı hemşehrilerim, gerekse İstanbul genelinde faaliyet gösteren STK Başkan ve yöneticileri ile yaptığımız istişareler sonucunda güçlü ZONSİAD güçlü bir Zonguldaklılar için değişim istiyoruz dedik..

ZONSİAD olarak iş adamlarımızın birbirleri ile ilişkilerini ve ticari faaliyetlerini arttırmak için “Bu Kahvaltıda İş Var” programları düzenlemeye başladık.İlkini geçtiğimiz ay başında gerçekleştirdik.Şimdi ise 100 iş adamımızı Esenler ilçesinde bir araya getirmeyi hedefliyoruz.Amacımız dar kapsamlı buluşturmalar yaparak iş adamlarımızın birbirini tanıması,yaptığı işlerle ilgili olarak bilgi edinilmesi ve iş adamlarımızın bu vesile ile de kendilerini ifade edebilmesini temenni ediyoruz.

24 Şubat Pazar günü Esenler ilçesinde gerçekleştireceğimiz buluşturma programı için rezervasyonlarımız tamamlanmak üzeredir.Rezervasyon yaptırmak isteyenler mutlaka yönetim kurulu ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.Avrupa yakasında bulunan iş adamlarımızın bu programa mutlaka katılmalıdırlar.Bu vesile ile ben şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına Avrupa yakasında bulunan iş adamlarımızı programımıza davet ediyor sevgi,saygı ve selamlarımı sunuyorum".dedi

Editör: TE Bilisim