Zonguldak İnanış Gazetesi Sayfa Editörü Duygu Elma, günlerce konuşulan bir olaya imza attı. Kafeden çıkan Duygu Elma’nın yüreği köpeğin üşümesine elvermeyince, boynundan şalı çıkararak köpeğin üzerine örttü. O anlar, bir işyeri kamerasına yansıyınca başta ulusal medya olmak üzere birçok yayın oranında yer aldı.

Türkiye gündeminde yer almayı başaran Duygu Elma’nın bu davranışı herkesin takdirini topladı. Gazetemiz İnanış’ın sayfa editörü Duygu Elma, köpeğin üzerini örttükten sonra oradan ayrıldı.

Duygu Elma, takdirle karşılanan bu davranışının herkesin görevini olduğunu vurgulayarak, ‘Kafede işim bittikten sonra ayrıldım. Kafenin önünde bir köpek gördüm. Üşüyüp, üşümediğini anlamak için ilk başta duraksadım. Sonra çok titrediğini fark ettim. Sonrasında da dayanamayıp şalımı örttüm. Bu olayın ardından olumlu tepkiler aldım. Ama gündemde yer alacağını tahmin bile etmezdim. Çünkü bu herkesin vatandaşlık görevlerinden biri benim için. Birçok kalbe dokunabildiysem ne mutlu. Herkesten bu tür duyarlı davranışları bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim