Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyası için açılan topluca para yatırarak destek verdi. Parti binasında bir araya gelen ve aralarında İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Karapınar önceki Belediye Başkanı Ahmet Aydın, il genel ve belediye meclis üyeleri de bulunan çok sayıda partili önce Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü. Burada toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından banka şubesine geçen grup Ekrem İmamoğlu’nun kampanya hesabına bağış yaptı.

KÖKTÜRK: “İMAMOĞLU’NUN YANINDAYIZ”

CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk burada yaptığı açıklamada, “Sevgili İmamoğlu mazbatasını alıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmıştı. Ancak gelişen süreçte iktidarın baskısı ve İstanbul’u kaybetmeme güdüsüyle haksızlığa uğrayarak mazbatası elinden alındı. Bu haksızlığı perçinlemek isteyen iktidar tüm devlerin ve belediyenin gücünü kullanarak İmamoğlu’nun karşısına çıkacak. Biz de Çaycuma’daki arkadaşları olarak, bu yarışta ona az da olsa destek sunmak, yanında olduğumuz bildirmek için buradayız. İmamoğlu tüm İstanbul’un hatta tüm ülkenin gönlünü almıştır. Kendisinin bu seçimde başarılı olacağını düşünüyorum. Her şey güzel olacak” dedi

KANTARCI: “HER ŞEY GÜZEL OLACAK”

İmamoğlu’nun kampanyasına yaptığı bağışın banka dekontunu sosyal medya hesabından yayımlayan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, paylaşımında, “CHP Çaycuma İlçe Örgütünün kampanyasıyla İstanbul Ekrem İmamoğlu seçimine katkı... Her şey çok güzel olacak!” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim