2023 yılı yatırımlarının değerlendirilmesinin yapıldığı, 2024 yılının ilk "İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. 
Belediye başkanları, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Vali yardımcımız Turgut Subaşı, Kaymakamlar, Bölge müdürleri ile yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Hacıbektaşoğlu: “2023 yılı ülkemiz ve İlimizde afetlerin yaşandığı ve şehit haberleri aldığımız bir yıl oldu. Bu vesile ile bir kez daha hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. 
İnşallah 2024 yılı; Cumhuriyetimizin ilk vilayeti olarak bütün kalkınmanın dinamosu, öncüsü olmuş İlimiz için güzel ve bereketli bir yıl olacaktır. Yapılan yatırımlar bunun göstergesidir. Zonguldak, Türkiye yüzyılında yerini alacaktır.” diyerek 2023 yılının coğrafyamız ve ilimiz açısından genel bir değerlendirmesini yaptı, 2024 yılı yatırım programları ve katkılarına değindi.
Kurumların tamamlanan ve devam eden projeler ile ilgili sunum yapmasıyla devam eden toplantıda; İl yatırımları ve sosyo-ekonomik gelişmeler değerlendirildi, sorunlar ve çözüm önerileri ele alınarak bu hususlarda kurum ve kuruluşlar arasında etkin işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konularında istişarelerde bulunuldu.

İncivez'de hırsızlık İncivez'de hırsızlık

Kaynak: ENDER YÜKSEL