İl Ekonomisini bir bütün olarak ele almak, İlin ekonomik durumu ve potansiyelini, yürütülen yatırımları ve istihdam konularını değerlendirmek amacıyla düzenlenen ve ikincisi yapılan toplantıya Vali Sayın Erdoğan BEKTAŞ Başkanlık yaptı.

Toplantıda katılanlara hitap eden Vali BEKTAŞ, “ İlimizin ekonomisini biranlamda  masaya yatırmak, kamu kurum ve kuruluşları, iş insanlarımız ile sanayicilerimiz arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak, dolayısıyla İlin ekonomisine genel bir bakış amacıyla düzenlenen toplantının önemini vurgulayarak katılanlara teşekkür etti.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile iş insanlarımız ve sanayicilerimizin görüş ve önerilerinin de alındığı toplantıda başta Filyos Projesi olmak üzere sektörel projeler ve İlimizde yürütülen kamu yatırımları ile istihdam konuları görüşüldü.

Toplantıya Bülent Ecevit Üniversitesi Yetkilileri, TTK Genel Müdürü, ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları, Esnaf Odaları Temsilcileri ile Sanayici ve İş İnsanlarımız katıldı.

Editör: TE Bilisim