Zonguldak İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Fikret Zaman ve CHP meclis üyeleri, CHP İl Başkanı Ahmet Altun'u ziyaret etti.

CHP Grup Başkan Vekili Fikret Zaman, "Ekim ayı meclis toplantılarının bugün itibari ile sona erdirdik. Her ay olduğu gibi bu ayda yapılan meclis toplantıları sonrasında partimizin il başkanını ziyaret ederek, bir hafta boyunca partimize aktarılması gereken konuları il başkanımıza aktardık. Bu haftaya yansıyan en önemli gündem maddelerinden birisi 16 milyon borçlanmamızdır. Bu borçlanma inşallah onaylanır. Zonguldak'ın köylerinin bir çok sorunu da bu 16 milyon ile giderilecektir. Bir diğer önemli konu ise bugün son birleşim de Milli Eğitim Müdür Muavini arkadaşlarımız İl Genel Meclisini ziyaret ettiler. Biz de kendilerine sorular yönelttik. Zonguldak'ta eğitim ve öğretimle ilgili sıkıntılar ve sorunlar vardı. Meclis üyemiz Nebahattin Yılmaz, bu soruları toparlayarak Nilli Eğitim Müdür yardımcısı ve Şube müdürüne bu soruları aktarmıştır. Kendileri sorularımızı yanıtlayarak bizleri bilgilendirdiler ve aldığımız cevaplar doyurucu olmuştur Bu haftaya yansıyan önemli başlıklar bunlardan ibarettir." dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Altun'da, "Ekim ayı il genel Meclisi toplantısı sonunda CHP'li meclis üyesi arkadaşlarımız da konular hakkında bilgiler vermek üzere ziyaretimize geldiler. Biz de kendilerine güncel olarak, CHP delege seçimleri hakkında bilgiler verdik. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim