İl Genel Meclisi Temmuz ayı ikinci oturumu meclis başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılıyor.

Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanmasıyla başladı.

Gündem maddesinde yeralan;
3713 sayılı Terörle mücadele kanunu kapsamında, İçişleri Bakanlığı Zonguldak Valiliğinde veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görev yapmakta iken 657 sayılı devlet memurları kanunu 74. maddesi gereğince 17.5.2018 tarihli ve 20 111 61 03-903.02.99-6445 Sayılı personel hareketleri onayı ile idaremiz genel idare hizmetleri sınıfında Münhal bulunan yedinci derece veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosuna naklen ataması yapılan Şafak Ahlat,  06.06.2018 tarihinde görevine başlayarak Encümen Müdürdüğü'nde görevlendirilmiştir. Ataması yapılan personelin, 5302 sayılı il Özel idaresi Kanunu'nun 36. maddesi gereğince İl Genel Meclisinin bilgilendirilmesi hususu görüşülecek.

Şehit yakını işe başladı

Encümen Müdürlüğün'de göreve başlayan şehit yakını Şafak Ahlat, İl Genel Meclisi üyelerine kendisini tanıttı. Ağabeyi Önder Ahlat'ın Batman'da şehit olduğunu belirten Şafak Ahlat, Özel İdare bünyesinde göreve başladığını belirterek İl Genel Meclisi üyeleri ile tanıştı.

 

"İDAM CEZASI GERİ GELSİN"

İl Genel Meclisi Üyesi ve katibi Ramazan Taşdemir, son günlerde yaşanan çocuk cinayetleri ve uyuşturucu çetelerine karşı yeni seçilen milletvekillerine seslenerek idam cezasının geri gelmesi için önerge verilmesini istedi.

 

Editör: TE Bilisim