Ahilik Haftası nedeni ile Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Merkez Huzur evini ziyaret etti.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Ali Osman Yılmaz'da hazır bulundu. Ziyaret kapsamında merkez huzurevinde kalan yaşlılara kuaförler tarafından saç bakımları yapıldı.

Coşkun ziyarete ilişkin şunları söyledi; "AHİLİK haftası nedeniyle huzurevinde bulunan yaşlılarımıza ziyarete geldik. Huzur evinde eksikler var mı, yok mu bunlar hakkında görüşme yaptık. Özellikle burada hizmet verenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten yaşlılarımıza iyi bakıyorlar. Yaşlılarımız emin ellerde diyebilirim. Ahilik haftası kapsamında programımızın içerisinde huzur evide vardı. Ziyaretten dolayı mutluyum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Ali Osman Yılmaz ise şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle Muharrem Başkana ve emeği geçen meslek elemanlarına ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ahilik haftası etkinlikleri kapsamı İçerisinde bizleri de aldılar. Burada güzel hizmetler vermeye çalıştılar. Gerek yaşlı teyzeler ve amcalarmızın bakımları yapıldı. Diğer boyutuyla unutulmaya yüz tutan değerlerimizi hatırlama çabası takdire şayan bir durumdur. Maalesef toplum olarak dejenire olmuş durumdayız. Böyle meslek grupları adına bir faaliyetin yapılıyor olması ahilik kültürünün yaşatılmaya çalışılmasından da ayrıca memnunniyet duruyoruz. Diğer boyutuyla sunulan bu hizmetten faydalanan kesim olmak adına da ihtiyaçlarımız karşılanmış bulunuyor. Bu yönüyle de mutluyuz ve kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim