CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal beraberinde Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş, İl Başkanı  Hakkı Güney ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Muharrem Akdemir; Yerel yönetimler bayrak yarışıdır” dedi. ”Bu bayrak yarışında görevler aldık, yaptığımız şeyleri vatandaş değerlendirir. Ulu önderimizin gösterdiği yolda yeni adayımız da çalışacak, ona hayırlı olsun diliyorum, başarılı olacağına inanıyorum. Biz de geride kalan sürede  işimizi ciddiyetle yapacağız, üzerimize düşeni de yapmayı sürdüreceğiz.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise; “Başkanımız Muharrem Akdemir popülist işler yapmak yerine Zonguldak'ın alt yapı sorununa el attı, cesurca davrandı. Bu çok önemli bir adımdı, kendisini değil belediyeyi ve vatandaşı düşünerek yapılan işlerdir bunlar. Bunu gördük, Şenol Şanal Başkanımız da bu süreci daha ileri taşıyacaktır, bayrağı yükseltecektir. Ben size teşekkür ediyorum, bu cesurca alt yapı yatırımları için teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için de tekrar tecrübelerinizden yararlanacağımız, bir araya geleceğimiz bir süreç de olacaktır. Şenol Başkanımızın da kazanacağını, şehri bayrağı devralarak ileri taşımaya devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise konuşmasında şunları söyledi; “Muharrem Başkanımızın da ifade ettiği gibi bu bayrak yarışıdır ve bu bayrak aynı ailenin başka ferdine, Şenol Şanal'a geçecek. Sosyal demokrat ve halkçı bir derman belediyeciliği hayata geçirmek için çalışmalar sürecek. Altyapı çalışmaları ile Muharrem Başkanımız 19 mahallenin sorunlarını 60 yıllık bir gelecek için çözmüştür. Bu makamlar bize halkın emanetidir, makamlarda biz geçiciyiz. Bu bayrağı Şenol Başkan devralacaktık. Yapılan tüm hizmetler için de partimiz ve halkımız adına teşekkür ederiz.”

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal ise; ”Sayın başkanım ile burada yeniden bir aradayız. Burada beraber bana görevler vermiştiniz, teşekkür ederim. Bazen insanlar tecrübe bilgi ve birikimleri ile bu belediyecilik döneminde çalkantılı dönemlerini sorunsuz çözüyor. Ben belki bu katkılarınızı sizden daha küçüğüm idare edemedim, bana katkılarınız için teşekkür ederim. Bu anlamda hoşgörülerinize sığınıyorum; bu süreç boyunca da ağabey kardeş olarak yan yana gelmek isterim. Bana katkılarınız için teşekkür ederim.”
Muharrem akdemir de buna cevaben. Özrünüzü kabul ediyorum, bizler de tabi ki bu sıkıntıları kalıcı olacak görmedik. Yan yana olacağız, bir kırgınlığımızın olması mümkün değil diye cevap verdi.

Editör: TE Bilisim