Kdz.Ereğli TSO ve KOSGEB Zonguldak Müdürlüğü işbirliği ile 15-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ‘KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'ni başarıyla tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

KELEŞ, "ÜÇ AYDA BİR DÜZENLEYECEĞİZ"

8 Ekim Pazartesi günü Oda hizmet binasında gerçekleştirilen törende konuşan TSO Başkanı Arslan Keleş; Oda olarak bundan sonra her üç ayda bir uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin düzenlenmesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi ve "Çünkü ciddi anlamda talep oluştu. Bu eğitimlerden mezun olduktan sonra umarım kendinize, ailenize ve memleketinize yönelik hayırlı işler yaparsınız ve başarılı olursunuz. Girişimcilerimiz iş ilanlarını KOSGEB'e kurulmasını onaylattıkları taktirde 50 bin lira hibe ve 100 bin lira geri ödemeli destekten yararlanabilecekler. Aynı zamanda TSO olarak birçok fuara ve organizasyona katılım sağlıyoruz. Bu fuar ve organizasyonlara katılım olarak sizler de faydalanmak isterseniz seve seve misafirimiz olabilirsiniz. Bizim yeni açılacak olan her işletmeyi desteklediğimizi ve bununla ilgili olarak sadece KOSGEB tarafından sağlanmış olan hizmetlerden ziyade ticaretin genel durumu ile ilgili olarak da Odamızdan danışmanlık hizmeti alabileceğinizi söylemek isterim. Hepinize başarılar diliyorum."dedi.

KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven Aktaş da konuşmasında kursiyerleri tebrik etti ve kurmak istedikleri iş alanlarında kendilerine başarı dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından tören son buldu.

Editör: TE Bilisim