Zonguldak Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğü Koordinasyonunda 18 Aralık 2018 Salı Günü Atatürk Kültür Merkezinde saat 19.30’da Konser verecek olan BKM ROCK gurubu ekibi çalışmalarını tamamlayarak konser gününü bekliyor.

Düzenlenecek olan Konserin Solistliğini Oğuzhan Bakır’ın yaptığı grupta vokalde İrem Öztürk, bas gitarda Sait Can Özger, elektro gitarda Tugay Baş ve Ömer Cihan Uzun, klasik gitarda Emre Özkan bulunuyor. Uzun zamandan bu tarafa yeni yıl öncesinde bu konserin hazırlıklarını en iyi şekilde yaptıklarını belirten gurubun solisti Oğuzhan Bakır yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi. “ Yeni yıla girerken halkımızla beraber olmak, eğlenmek, stres atmak istiyoruz ve güzel bir akşam olacak. Yeni yılda savaşların, açlığın olmadığı çocukların çocukluklarını yaşadığı, engellerin aşıldığı din, dil, ırk ayrımının yapılmadığı, barış dolu bir dünya dilerken, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “ YURTTA SULH, CİHANDA SULH “ derken sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz diyerek tüm Zonguldak halkını bu konserimize bekliyoruz “ dedi.

Öte yandan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, gençlerimizi böyle bir konser verecek olmalarından dolayı kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Onlar her zaman bizleri en iyi şekilde temsil ettiler. Yapmış oldukları bu çalışmaların yanı sıra Cezaevi ve Hastaneler ve benzeri yerlerde de konserler vermekteler her zaman gençlerimizin yanındayız. Yeni yıla sayılı günler kala halkımızla, gençlerimizle güzel bir akşam geçireceğiz diye BKM Rock grubu ekibine başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim