Zonguldak ve Kdz.Ereğlili gazetecileri misafir eden Cumhurbaşkan Başdanışmanı Oruç: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu ekibin bir parçası olmak gurur verici. Önemli projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bu ekibin haricinde herhangi bir düşüncem ve planım yok. Doğup büyüdüğüm kentime elimden geldiğince destek olma katkı sağlama gayretindeyim, başka hiçbir düşüncem yok"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Saadet Oruç, Zonguldak ve Kdz.Ereğli'den gelen gazetecileri Külliye'de ağırladı.

Geçtiğimiz Ramazan ayında Külliye'de ağırladığı gazetecileri bu kez yemekte misafir etmenin mutluluğunu dile getiren Oruç, doğup büyüdüğü Kdz.Ereğli'ye gönülden bağlı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Zonguldak ve Kdz.Ereğli'de binlerce kişiye seslendiğini ve o mitinglerdeki coşkuyu unutamadığına vurgu yapan Oruç, gündeme ilişkin de açıklamalarda bulundu.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diyerek sözlerine başlayan Oruç, "Bu ekibin bir parçası olmak gurur verici. Önemli projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bu ekibin haricinde herhangi bir düşüncem ve planım yok. Doğup büyüdüğüm kentime elimden geldiğince destek olmaya katkı sağlama gayretindeyim, başka hiçbir düşüncem yok" dedi.

Zonguldak ve Kdz.Ereğli'den giden gazetecilerin düşüncelerini, izlenimlerini ve taleplerini dinleyen Oruç'a özetle, Ereğli-Zonguldak, Ereğli-Devrek, Zonguldak-Devrek karayolları, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na işçi alımı, Ereğli Kampüs Projesi, demiryolu ağı, turizm, Erdemir, belediyelerin çalışmaları gibi çeşitli konular aktarıldı.

Yaklaşık 2,5 saat süren görüşmeye Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi ve Elmas TV Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Pusula Gazetesi'nden Ali Rıza Tığ,  Haber Hayat Gazetesi'nden Doğan Gönüllü, Önder Gazetesi'nden Mustafa Kemal Bektaş, Gündem Gazetesi'nden Batuhan Karamalak, Şafak Gazetesi'nden Şaban Yılmaz, Yöremin Sesi Gazetesi'nden Erol Acar, Akgün Medya'dan Hakan Akgün, Subaşı Haber'den İsmail Çetin, Yeni Ufuk Gazetesi'nden Sina Çıladır ve Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Danışmanlarından Yusuf Zobar katıldı. 

 

Editör: TE Bilisim