Zonguldak Valiliği aracılığı ile Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti toplu konut projesinin 110 konutlu ihalesi 27/11/2017, pazartesi günü TOKİ (toplu konut idaresi ) Halkalı hizmet binasında, ihale komisyonunda gerçekleşti. İhale toplam tutarı 18 988 000 TL.

İhalede verilen fiyat 15 980 000 TL. İhaleyi İstanbul merkezli Karakoç toplu konut yapı inşaat. sanayi limitet şirketi kazandı. Şirketin  ihalede % 16 kırım yaptığı görüldü.

Karakoç firması, toplu konut idaresi ile bir çok projeyi sürdürdüğü, konut yapımında profesyonel ve güçlü yapısı ile biliniyor ve tanınıyor.

ZGC heyeti olarak, TOKİ ihale dairesi başkanı  Abdulvahap Afşin ,ile yaptığımız görüşmede ,ihale komisyonun değerlendirilmesinin hemen başlayacağı, devamında on günlük itiraz süresi sonrasında sözleşmenin imzalanacağı ve inşaatın da sözleşme sonrası on gün süre sonra  süresi ile başlayacağı ifade edildi.

TOKİ  ön talepler ve finans müdürü Oğuzhan Öztürk ile yapılan görüşmede , devam edecek çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Ayrıca ön talepler finans uzmanı Süleyman Hilmi Önal' da ziyaret edildi.

ZGC heyetinde ZGC Başkanı Derya Akbıyık ,ZGC onur kurulu başkanı Şaban Yılmaz ,ZGC Denetim kurulu üyesi Süleyman Şen ve Zonguldak Valiliği özel kalem müdürü Mehmet Zafer Alas, yer aldı.

Teşekkür

ZGC olarak, TOKİ Halkalı /İstanbul'da yapılan ihaleye araç tahsisi ve ulaşımımızı sağlayan,  Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar'a çok teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilisim