Başkan Akdemir yapılan asfalt çalışması ile ilgili şunları söyledi;


“Fevkani köprüsü ne epey bir zamandır asfalt dökülmedi. Özellikle istasyonu yanı bağlı olan bölümde çok sıkıntı vardı. Asfaltı yapan firma bütün ihaleleri alınca sıkıntı olmuştuk. Biz de zamanlamayı iyi yaparak havanın güzel olması ile birlikte asfalt dökmeye karar verdik. Bazen bir iş aceleye getirmek daha da sıkıntıya getirecektir. Soğuk havada yağmur da asfalt dökülmesini ben de istemezdim. Yarın bitirmeyi hedefliyoruz.”

“BENİM SEVMEDİĞİMİ VATANDAŞ HİÇ SEVMEZ”

Gider yerlerinin açık olmasını su birikmemesi için tembihledim arkadaşlarımızı. En önemli sebep suyun birikmesidir. Su biriktirmek hoş olmuyor. Ben de bir vatandaş olarak sevmiyorum. Benim sevmediğimi vatandaş hiç sevmez. Giderlerimiz var. Makine şu anda onu ayarlıyor ona göre asfaltımızı döküyoruz. Su birikmesinde ben istemiyorum.”


“KAÇ SANTİM ASFALT OLDUĞUNU BİLMİYORUM”

Kaç kat olduğunu ben şu anda teknik olarak yanlış söylemek istemiyorum. Yeterli miktarda güzel bir şekilde olmasını istedik. Burası çok uzun süre gider. Malzemesi de çok güzel. Pazar günü de hava güzel gösteriyor inşallah kadırgayı da asfalt döküceğiz. İmkanı olduğunda da diğer yerlerde halletmeye çalışacağız. Diğer alanlarda çalışmalarımız devam ediyor.”

ÖLÇTÜK 8 SANTİM!

Akdemir'in asfaltla ilgili soruya cevap verememesi üzerine, konuyla ilgili inceleme yaptık. Araştırmamıza göre, kazınmasından önce 25 santimlik asfalta sahip Fevkani Köprüsü'ne 8 santimlik ince bir asfalt dökülüyor. Söz konusu yolun ağır vasıtalara dayanıp dayanmayacağı merak konusu. 

Editör: TE Bilisim