3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve dernek üyeleri Vali Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret etti.

Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 
"Bir yerde sevgi olursa, insanlar birbirine saygı gösterirse, paylaşım olursa hayatta kalitede olur mutluluk da olur. Engellilerin haklarına saygı gösterirsek, milli kültürümüze ve dinimize uygun davranış sergilersek engelli kardeşlerimizin haklarını da kendilerine teslim etmiş oluruz. Tüm engelli dernek yöneticilerine teşekkür ederiz." dedi.

Hüseyin Şirin de ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı;
"3 Aralık, her yıl dünya genelinde 'Engelliler Günü' olarak kutlanmaktadır. Biz de bugün etkinlikler yaparak başta engellilerimiz olsun, sorunlarımızı yetkililere ileterek çözüm noktasında gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. Valimizin göstermiş olduğu yakın ilgiden ve özellikle yapılan etkinliklere katılması gerçekten engelli camiasında büyük bir mutluluk yaratmıştır. Engelli camiası adına, Sayın Valimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki diyaloglarımızda da, sorunlarımızın çözümünde de her türlü desteği vereceğinden de şüphemiz yoktur. Bu vesile ile, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü can-ı gönülden kutluyorum" dedi.


Editör: TE Bilisim