8 Şubat Cuma günü gerçekleşen ziyarette bölge ile ilgili siyasi, ekonomik ve sosyal gündem konuları hakkında görüş alışverişinde bulunan ikili, ‘Yerel Seçim 2019’ temalı Ajanda programlarına başlama konusunda işbirliği kararı aldılar. Buna göre deneyimli Gazeteci Doğan Gönüllü’nün hazırlayıp sunacağı ‘Yerel Seçimler 2019’ temalı canlı yayınlar, Elmas TV ekranlarında AJANDA programı ile kısa zamanda başlayacak.

GÖNÜLLÜ “SİYASET VE EKONOMİ KONUŞACAĞIZ”

Görüşmeyi özetleyen Gönüllü, “Değerli meslektaşım Elmas Tv Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz ile görüşerek ilkesel olarak anlaştık. Ajanda programı kaldığı yerden devam edecek. Siyasetin ve ekonominin nabzı Elmas TV’de atacak. Bölgede eksikliği hissedilen yüksek teknoloji yayınlar ve canlı tv programları ile birbirinden değerli konuklarımızla birlikte izleyicinin karşısında olacağız. Programlarımız her zamanki gibi tarafsız, objektif ve halkın merak ettiği soruların cevaplarını bulacağı içerikte olacak. Her parti ve aday, ayrıca STK’lar, kamu ve özel kuruluş temsilcileri, idarecilerimiz, meslektaşlarımız halkın haber alma hakkı adına kendisini özgürce ifade edebilecek ” dedi.

ÖKSÜZ “SİNERJİ DOĞACAK”

Öksüz ise, Gönüllü ile işbirliğinin bölgesel basın yayın sektöründe yeni bir sinerji doğuracağını kaydederek, Elmas TV Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kavi’nin Ereğli bölgesini özel bir önem verdiğini vurguladı ve haftanın bir kaç gününü Ereğli-Alaplı Bölgesine ayıracaklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim