Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Zonguldak ‘ta Sendikanın düzenlediği temsilciler kurulu toplantısına katıldı.

Öğretmenevi'nde düzenlenen Temsilciler Kurulu toplantısına, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile sendika temsilcileri, Memur Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, Sağlık-Sen Bartın şube başkanı Naci Durmuş, Eğitim Bir Sen şube başkanı Sadettin Dede ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, yaptığı konuşmada Semih Durmuş'a tam destek vereceklerini ve kendisini Genel Başkan olarak görmek istediklerini belirterek şöyle dedi;

Kara," Sayın genel başkan vekilimizin çok yoğun programının olmasına rağmen bizleri kırmayarak buraya kadar gelmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Değerli başkanım Kızılcahamam temsilciler Kurulu toplantısında 15 Mayıs sürecinde 4 delege sözümüzü tuttuk. Genel başkan vekilimiz bir yola çıktı ve bu yolda Zonguldak olarak kendisine tam destek vereceğiz, hepimiz bu konuda sahada çalışacağız" dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar da yaptığı konuşmada Semih Durmuş'a çıktığı yolda başarılar dileyerek kendisine destek vereceklerini söyledi.
"Bizler Memur-Sen olarak Sağlık-Sen olarak hem Türkiye genelinde hem de Zonguldak yönetiminde yetkili Sendika olsun. Tek derdimiz yetkili sendika olmaktı ama bundan sonraki süreçte olmak isteyen değil, yapmak isteyen bir sendika oluşturmak zorundayız. Ne demek istiyorsunuz diye soracak olursan hemen şunu söyleyeyim; bundan sonraki süreçte gelip kesilmesi Zonguldak adına projelerini oradan sendikacılar olmak zorundayız, benim arkadaşım örneğin devlet hastanesinde başhekim olmak istiyorsa projesiyle olmak zorunda ve göreve geldiğinde fark oluşturmak zorundadır. Bir şeyler öğretmek ve bir şeyler yapmak zorunda. Sendikacılık yukarıda var olduğu sürece vardır. Taban hareketinizi tavanda desteklersek varsınız." dedi.

Son olarak konuşma yapan sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş da bir yola çıktığını ve bu yolda Zonguldak'tan tam destek beklediğini belirterek şunları söyledi:
"Sendikacılığa başlarken birlikte oturup istişare ettiğimiz iyi günümüzde, en kötü günümüz de her zaman sırt sırta verdiğiniz çok değerli arkadaşlarımız. Ben hepinizin da teşekkür etmek istiyorum. Bu bir kader biriktiğidir. Bizler sizlerden aldığımız güçle burada sendikacılık yaptık ve yine sizlerle aldığımız güçle sendikacılık yapıyoruz. İyi şeyler yapalım istiyoruz sendikacılığı yaparken her zaman söylerim adam gibi yapacaksak sendikacılığı yapalım istiyoruz ve bu noktada gerçekten sendikacılık Türkiye'de çok önemli bir güçtür doğru ve yerinde kullanılırsa ülkenin ve milletin geleceği adına çok büyük hizmetler yapılabilir. 2008 yılında Ankara'ya gittiğimizde sendikanın ne demek olduğunu nasıl bir güce sahip olduğunu orada yaşayarak gördük yani gerçekten çok güzel şeyler başarılabiliyor. Hem insan gücünüz var hem finans gücünüz var ve böyle işler yapıyor sana gerçekten kendi teşkilatını fazla gurur duyacağınız güzel bir şeyin altına imza atmış oluyorsunuz.''

Editör: TE Bilisim