Zonguldak'ın sevilen simalarından Turgut-Serpil Aydın çiftinin kızı Doktor Cansu Aydın, muhteşem bir düğün merasimiyle meslektaşı Melih Kaya ile dünya evine girdi.
Zonguldak'ın sevilen simalarından Maden Mühendisi ve eski Zonguldak Belediye Meclis üyesi Turgut Aydın ile Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışanlarından Mimar Serpil Aydın'ın kızları Doktor Cansu Aydın, Emine-Arif Kaya çiftinin oğulları Doktor Melih Kaya ile Alaborina Restoranda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in kıydığı nikahta genç çiftlerin şahitliğini; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turan Yavuzyılmaz, Ceren Özkanlı, Vildan Erkul, Duygu İrem Şentürk, Ertuğrul Ünal, İhsan Tosun, Uğur Yarınç yaptı.
Kız vermenin zor olduğunu söylüyorlardı ama bunu yaşamak farklı bir duyguymuş diyen gelinin babası Turgut Aydın, sözlerine şöyle devam etti:
"Çocuklarımızın büyüyüp de evlenme çağına geldikleri bu zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamadık. Bizler zamanında nasıl kız aldıysak şimdide kız veriyoruz. Allah kızımızı ve oğlumuzu mutlu ve mesut etsin. Yolları açık olsun. Damadımızın da iyi bir insan olması bu mutluluğumuz daha da artıyor. Bugün bizim mutlu günümüz ve bu mutlu günümüzde dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Kızımız işi icabı evlendikten sonra bizden uzakta başka bir şehirde yaşamaya başlayacak. Özlem çekeceğiz ama bunlar güzel şeyler. İnşallah torunlarımızda olur bir sevinci de onlarla yaşarız. Damadım ve kızım doktorlar ve şuan Akdeniz Üniversitesinde uzmanlılarını yapıyorlar. Vatana ve millete faydalı olmak için çalışacaklarına olan inancım tamdır. Doktorluk çok ulvi bir meslek ama bir o kadarda zor bir meslek. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve ailelerimize teşekkür ederim."
Alaborina Restoranda gerçekleştirilen düğün merasiminde genç çiftleri ailesi, sevenleri ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilisim