Zonguldak Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Genel Başkanı Çetin Terzioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet'ten destek istedi.

Cumhurbaşkan'ı Erdoğanın da aynı zamanda bir diyabetli olduğunu ve Sivil Toplum Kuruluşlarına önem verdiğini belirten Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Genel başkanı Çetin Terzioğlu dernek olarak destek ihtiyaçları olduğunu belirterek şunları söyledi ;

"Zonguldak'ta tüm Sivil Toplum örgütlerinin başında gelen sağlık hizmeti yapan bir dernek olduğumuz için ve genel merkezi Zonguldak'ta olan Diyabet ve Kronik Hastalar Derneği Genel Merkezi şu anda Zonguldak'tadır ve Türkiye'de ki tüm dernekler bize bağlı dır.
Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımız da bir diyabetli olduğu için ben Sivil Toplum örgütlerine ne kadar önem verdiğini biliyoruz.
Bundan sonraki yeni kabinin bizim gibi böyle bir sağlık kuruluşlarına çok önem vereceğini düşünüyorum. Çünkü Zonguldak emeğin başkentidir ve emeğin başkenti de Türkiye'ye hizmet etmiştir. Biz de sağlık konusunda Türkiye'ye hizmet etmek için uğraş veriyoruz. Bu uğraşlarımız içerisinde tabii ki derneğimize destek gerekiyor. Hastaneleri giden hastalar hastanede tedavi oluyor biz ise sahada görev yapıyoruz , sahada sağlık hizmeti veriyoruz ve bunun için bize biraz daha önem verilmesi ve bize biraz daha imkanlar sağlanması bizim için tabii ki iyi olacaktır.

Çok önemli bir şey daha söylemek istiyorum Türkiye'de ilk il olan Zonguldaktır ve emeğin başkenti Zonguldak'tır.Sağlıkta da ilk olmayı hedefliyoruz onun için yeni kabineden ve Sayın Cumhurbaşkanımızdan Derneğimize destek bekliyoruz. Bu destekler olduğu müddetce biz sahada hizmet vermeye hazırız ve sahadaki hizmetlerimizle topluma faydalı olacağımıza inanıyoruz. Çünkü bizim arkamızda il sağlık müdürlüğümüz olsun Bülent Ecevit Üniversite hastanemiz olsun bize gerekli olan doktorlarımızı ve hemşerilerimiz ile sahada hizmet veriyoruz. Bugüne kadar bize hep destek oldular. Sağlık kuruluşuna hep destek aldık ama birazda hükmet desteği olsa derneğimizin önü açılacak ve hem de güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Zaten biz dernek olarak gönüllü çalışıyoruz. Ve gönüllü olarak elimizden geldiğince halkımıza hizmet vermeye her zaman devam edeceğiz."

Editör: TE Bilisim