Devrek Belediyespor ile Gelikspor arasında oynanan play-out maçında gülen takım Devrek Belediyespor oldu.

Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor ile BAL ekiplerinden Devrek Belediyespor açısından büyük önem taşıyan karşılaşmaya her iki takımda iyi konsantre olarak çıktı. Karşılaşmaya temkinli başlayan her iki takımda ilk dakikalarda birbirini  tarttı.

Devrek Belediyespor maçın 18’nci dakikasında Osman Talha’nın attığı şık golle maçta 1-0 öne geçti. Bu golün hemen 7 dakika sonrasında 25’nci dakikada bu kez sahneye Burak Salih Kıran çıktığı ve skoru 2-0’a getirdi.


Devrek Belediyespor’un takım kaptanı Kaan Demircan 37’nci dakikada çift sarı karttan ihraç edildi. 44’ncü dakikada ise bu kez yine Devrek Belediyespor’dan Gerald Arkson direkt kırmızı kart görürken kırmızı-beyazlı ekip devreyi 9 kişi tamamladı.

İkinci yarıya skoru korumak için çıkan Devrek Belediyespor, Gelikspor’un ataklarını ceza sahaya yayı üzerinde karşılayarak rakibine fırsat vermedi. 72’nci dakikada Gelikspor’an Uğurcan Şen karambolden topu Devrek Belediyespor ağlarına gönderdi ve skor 2-1’e geldi.

Bu dakikadan sonra Gelikspor’un atakları beraberlik için yetmedi ve karşılaşma Devrek Belerdiyespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Devrek Belediyesporlu futblcular ve teknik heyet maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Futbolcular bu coşkuyu taraftarlarıyla kutladı.

Editör: TE Bilisim