Salsazon Dans Grubu tarafından yeni sezonun açılması sebebiyle Latin Dans gecesine katılan dansçılar Latin danslarını sergilediler.
Dans gecesine Zonguldak başta olmak üzere, Düzce, Ereğli ve Bartın'dan çok sayıda dansçı katıldı. 


Gecenin geç saatlerine kadar devam eden Latin dans gecesinde dansçılar Bach ata ve Salsa danslarından örnekler sundular.
Latin Dans eğitmeni Ali Bora Aydemir, "Zonguldak'ta Latin dansının gelişmesi için inanın elimizden ne geliyorsa çok daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Partnerim Şeniz Çimşir ve ben Ali Bora aydemir Latin camiası için çok emek veriyoruz. Zonguldak ta Latin kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması için gerçekten çabalıyoruz. Bütün Zonguldak halkına muhteşem bir ortam, muhteşem arkadaşlıklar, insanların birbirini sevip ve samimi olduğu ve aynı zamanda Asla saygıyı bozmadığı güzel Latin ortamınıza bekliyoruz. Salzazon her yerde. Şuanda D All İn'deyiz. 13 Ekim de ise Deniz Kulübü'nde düzenleyeceğimiz bir Latin gecesi olacak ve yurt dışından dünya starları Latin gecemize katılacak. Bunları buraya getirmek inanın gerçekten çok kolay değil. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.



Editör: TE Bilisim