Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli mesajlar veren Başkan Erdoğan, "Bu yıl ilk defa oy kullanacak yaklaşık 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. Teşkilatımızın seçmen kütüğüne giren ve çıkan herkesi takip etmelerini istiyoruz. AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Kendini milletin üzerinde gören teşkilat yöneticisi veya adayı kadar AK Parti'ye zarar veren kimse olamaz." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Yarından itibaren arkadaşlarımız illere dağılmaya başlıyor. Aday belirleme sürecinde yaşanan her şey artık geçmişte kaldı. Benim istediğim olursa eyvallah benim istediğim olmazsa yallah derseniz Bu AK Partili olmak değildir.

LİYAKATTA ARANAN BELLİDİR...

Liyakatta aranan bellidir. İller vardır ki kısıtlı şartlar içinde adayınızı belirlersiniz. Bazılarının kendi başarısızlıkları seçim kuruluna yüklemelerine her daim şahit olduk.

AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. Adres kaydı olmayan 375 bin kişi var ki bu konuda teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor.

31 MART SEÇİMLERİ 25 YILLIK TECRÜBEMİZİN ZİRVE NOKTASI OLACAKTIR

Bu yıl ilk defa oy kullanacak yaklaşık 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. Teşkilatımızın seçmen kütüğüne giren ve çıkan herkesi takip etmelerini istiyoruz. AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Kendini milletin üzerinde gören teşkilat yöneticisi veya adayı kadar AK Parti'ye zarar veren kimse olamaz.

Haber Kaynağı: Sabah

Editör: TE Bilisim