DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta bir konuşmasında, ‘'Çapulcu MHP'' ifadelerini kullanmasına MHP İl Başkanı Hamdi Ayan'dan sonra, Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Recep Yavuz'dan da tepki geldi.

Oldukça sert bir cevap veren Recep Yavuz'un açıklaması şu şekilde:

Ülkücü hareket 1000 yıllık fikri mazisi ve yarım asırlık tüzel kişiliğiyle dünyanın en büyük gençlik hareketidir DSP Genel Başkanı, aklını başına al, Ülkücü harekete dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Bedelini defalarca kez ödemiş Ülkücü Harekete bu şekilde mesnetsiz, aklı, şuuru yerinde olmayan açıklamalarda bulunmak kendini bilmezlikten başka bir şey değildir.

Genel Başkan olmuşsun ama adam olamamışsın. Bu konuşmalar onu göstermektedir. Nerede, ne konuşacağını bilmemektesin.

Ülkücü Hareket, ‘mevzu vatansa gerisi teferruattır' diyenlerin, nerede mazlum varsa yanında, nerede zalim varsa karşısında duranların hareketidir..

Saygıdeğer liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendi, gerekirse 5000 Ülkücü ile Kerkük'te oluruz demiştir. Saygıdeğer liderimiz emretsin 5 bin değil milyonlar, emrettiği gibi gerekirse Kerkük'te, gerekirse Türkmen Dağında, gerekirse Doğu Türkistan'da, gerekirse balkanlarda oluruz. Geçmişte olmuşuzdur da.

Anladığımız kadarıyla DSP Genel Başkanının Ülkücülerden büyük kuyruk acısı var ki, şuursuzca konuşmaktadır.
MHP Genel Başkanı, Liderimiz Devlet BAHÇELİ Bey'in gerek 15 Temmuz sürecinde, gerek iç gerekse dış politikada gündemi belirleyen, sorunları tespiti ve yönlendiriciliği, anlaşılan birilerinin zoruna gidiyor..

Kendisine tavsiyemiz, derhal Zonguldak'ı terk edip, koltuğuna oturup, şapkasını önüne koyup iyice bir düşünmeli ve derhal özür dileyerek istifa etmesidir. Türk siyasetine katacağı hiç bir şey yoktur. Ayrıca o arada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey'in konuşmalarını tam metin olarak takip etmeli ki, devlet adamlığı nasıl olur, bir genel başkanın duruşu nedir öğrenmeleridir.

Bir kez daha kendilerini şiddetle kınıyoruz ve acilen tüm Ülkücü camiadan özür dilemesi gerektiğini bildirip, uyarıyoruz. Aksi takdirde boş siyaset üretmeye devam eden bir genel başkan olarak kalacaktır.

Editör: TE Bilisim