Ereğli'de, 15 Nisan'da yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde grup lideri Arslan Keleş, "Hedeflerimizin tümünü, üyelerimizin beklenti ve sorunlarını esas alarak hazırladık" dedi.

Keleş, grubu ile birlikte Erdemir Eski Bağlık Salonu'nda, Ereğli TSO üyelerinin katılımıyla, "Projelerini tanıtım Toplantısı" düzenledi.

Toplantıda yenilen yemeğin ardından, Oto İsmail iş yeri sahibi Mehmet Peker'in torunu Efe, davetlilere "Andımızı" okudu.

Daha sonra konuşan Keleş, uzun süredir Ereğli'nin TSO seçimleri ile meşgul olduğunu, ancak seçimlere de az bir zaman kaldığını söyledi.

Keleş, ekip arkadaşlarıyla saha ziyaretlerine devam ederek, kendilerini anlattıklarını hatırlatarak, şöyle dedi:

YOL HARİTAMIZI PAYLAŞACAĞIZ

"Üyelerimizi ziyaret ediyoruz, kendimizi anlatıyoruz. Nasıl bir TSO, nasıl bir Ereğli hedeflediğimizi, bunun için ne gibi hazırlıklar yaptığımızı, üyelerimizin desteğine neden ihtiyaç duyduğumuzu anlatıyoruz. Hedef ve projelerimizi ziyaretlerimiz esnasında üyelerimizle paylaşıyoruz. Ancak ziyaretler kısıtlı olduğundan, tümünü anlatma olanağı bulamıyoruz. Bu akşam sizlerle yol haritamızı paylaşacağız. Neler yapmak isteyeceğimizi, neyi, nasıl yapacağımızı anlatacağız.

ÜYE SORUN VE BEKLENTİLERİ ESAS

Hedeflerimizin tümünü, üyelerimizin beklenti ve sorunlarını esas alarak hazırladık. Burada boş laf yok. Bizim hava-cıva projelerle, olmayacak işlerle, gerçekleşmeyecek hedeflerle hiç işimiz olmadı ve olmayacak. Ayaklarımız yere basıyor. Ticaret ve Sanayi Odası esnaf demek, ticaret demek, ekonomi demektir. Size anlatacağım her konu yapılabilecek, ulaşılabilecek, en önemlisi önce üyelerimize, esnafımıza, sonra Ereğli ve bölgemize yarar sağlayacak, güç katacak gerçek hedefler ve projelerle karşınıza çıkıyoruz.

ÖNEMLİ OLAN EREĞLİ YAŞAYANLARIDIR

Bizim için önemli olan; Ereğli'de çalışan, Ereğli'de yaşayan, Ereğli'de kazanan, Ereğli'deki insanlar ve onların çocuklarıdır. Eğer hep beraber güçlenip, el ele verip ayağa kalkarsak, Ereğli ayağa kalkar. Ereğli ayağa kalkarsa, bölge ayağa kalkar. Bölge ayağa kalkarsa, ülkemiz ayağa kalkar. Bu nedenle, ‘Gelenekten Geleceğe Büyük Ereğli' sloganı bizi tam anlamıyla yansıtan bir ifadedir."

PROJELER HEDEFLER

Keleş, daha sonra sinevizyon eşliğinde göreve seçilmeleri halinde hedef ve projelerini anlattı.

Önce Diyalog, üyelere, gençlere, kadınlara önem verilmesi gibi konu başlıklarıyla süren sinevizyon eşliğindeki sunumda Keleş, işsizliğe çözüm önerilerini anlattı ve özellikle işsizlik nedeniyle gurbete çıkan gençleri Ereğli'ye döndürme hedeflerini açıkladı.

Eğitime, üniversiteye, kültür ve sanata, sosyal sorumluluğa, etik değerlere, esnafa, sektörel teşvike, yan sanayiye, tersanelere, nakliyecilere, sac tüccarlarına; kısacası üyelerine öncelik ve önem veren bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini kaydeden Keleş, ekip arkadaşlarını sahneye davet ederek programı tamamladı.

Editör: TE Bilisim