AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Çınartepe mahallesinde düzenledikleri ziyareti değerlendirdi. Çınartepe'de vatandaşların belediyeden şikayetçi oldukları ifadelerini kullanan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, vatandaşın belediyeye aktarılan paraları kimin kemirdiğini sorduğunu belirtti.

2018 yılı belediye bütçesinin 171 Milyon olduğunu belirten AK Partili Çağlayan, yıl içinde 261 çalışma günü olduğunu 171 Milyonun 261'e bölünmesi ile günlük bütçenin 655 bin lira olarak ortaya çıktığını vatandaşın ise bu bütçeye denk hizmet görmediğini belirtti. Bu sebeple vatandaşı sorular yönelttiğine dikkat çeken Başkan Çağlayan, "Vatandaşın bu parayı kim kemiriyor?" diye sorduğunun altını çizdi.

"BİR DOKUN BİN AH İŞİT"

Çınartepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldiklerine işaret eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, "Çınartepe mahallemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu mahallemizde hasta, yaşlı ve yatalak olan büyüklerimizi ziyaret ettik. İhtiyaçlarını ve sıkıntılarını yerinde gördük. Kendilerine yapabildiğimiz derecede yardımcı olmaya çalıştık. Daha sonra ise kahve ziyaretlerini gerçekleştirdik. Yalnız Çınartepe mahallesinde ki arkadaşlarımıza bir dokunup bin ah işitiyoruz. Vatandaşın kafasını karıştıran konular var. Bize soru sordular. 2018 bütçesinin belediyenin ne kadar olduğunu sordular. 2018 bütçesi 171 milyon olduğunu söyledik. Bu soruyu alınca vatandaş ile beraber bir hesap yaptık. 2018 yılında iş günü 261 gün olarak ortaya çıkıyor. 104 gün ise tatil mevcut. Belediyenin bütçesi olan 171 milyonu 261'e bölerseniz 655 bin lira para günlük bütçe olarak ortaya çıkıyor. Vatandaş diyor ki; Bu para nerede? Borç artıyor. Bütçe artıyor. Belediyenin borcu artıyor ama bunun karşılığında herhangi bir hizmet görülmüyor. Vatandaş bu paranın nerde olduğunu soruyor. Bu parayı kimin kemirdiğini soruyor. Vatandaş bunun açığa çıkmasını istiyor. Bize sorulan soru bu" dedi.

"MEMNUNİYETSİZLİK ORANI %98"

Zonguldak'ta belediyeden memnun olmayanların oranını açıklayan Çağlayan, "Kime dokunsak, kimle konuşsak belediyeden şikayetçi. Şuanda Zonguldak'ta belediyeden doğan memnuniyetsizlik %98 oranına çıktı. Tabi vatandaş artık bir iktidar belediyesi istiyor. Ak Parti'nin en azından bir dönem Zonguldak'ta hizmetin başına geçmesi gerektiğini belirtiyorlar. Sadece Ak Partililer değil. CHP'ye gönül vermiş, oy vermiş vatandaşlarımızda toplantıdaydı. Dediler ki belediye seçimlerinde partiyi değil şehrimi düşüneceğim. Ve iktidar partisine oy vereceğim dedi" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim