Bülent Ecevit Üniversitesi BESYO 2. sınıf öğrencisi Selma Karakoyun, Romanya'da düzenlenen Boks Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olarak Zonguldak'ın gururu oldu. Karakoyun, şampiyona sonrası Vali Ahmet Çınar'a ziyaret gerçekleştirdi. 
Boks Avrupa 2.'si olan 19 yaşındaki BESYO öğrencisi Selma Karakoyun, beraberinde BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hayri Bulazar ile birlikte Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ı ziyaret etti. Şampiyonayı değerlendiren Karakoyun, "İki kez Avrupa ikincisi, bir kez dünya ve Avrupa üçüncüsü ve en sonda büyük bayanlarda Avrupa İkincisi oldum. İnşallah başarılarım devam edecek" diye konuştu. Vali Ahmet Çınar da Karakoyun ile gurur duyduklarını ifade ederek, "Üniversitemizde şehrimizde bir şampiyon olması bizi çok mutlu etti. Makama gelmeleri da ayrıca bizi mutlu eti ve gururlandırdı" diye ifade etti. 
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise " Göreve geldiğimin ilk ayında büyük bir başarıyla karşılaşmak beni ayrıca memnun etti. Bundan sonra da başarıların daha da artarak devam edeceğine inanıyorum" diye ifade etti. 
Ziyarette Vali Ahmet Çınar, Selma Karakoyun'a çeşitli hediyeler takdim etti. 

Editör: TE Bilisim